Μάκης Δελαπόρτας: «Δεν μου έλειψε ποτέ ένα παιδί»

Μάκης Δελαπόρτας

"Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για οικογένειες και παιδιά, εγώ δεν ήμουν φτιαγμένος" παραδέχεται ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για τα κομμάτια προσωπικής ζωής που του στέρησε ο επαγγελματικός βίος αλλά και το γεγονός πως δεν προχώρησε στη δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Θεωρείς ότι η πορεία που ακολούθησες σου στέρησε κομμάτια από την προσωπική σου ζωή;

Εννοείται. Έχω θυσιάσει μεγάλο κομμάτι και της προσωπικής μου ζωής και των καλλιτεχνικών μου ανησυχιών, που ήταν το θέατρο, γιατί εγώ ξεκίνησα ως παιδί του θεάτρου, ως νέος ηθοποιός, που βεβαίως από τα πρώτα μου βήματα είχα ξεχωρίσει, αλλά όλα αυτά που ήρθαν στη ζωή μου και με οδήγησαν προς τα εκεί μού στέρησαν πολλά πράγματα. Όλα έχουν το τίμημα τους. Ωστόσο, δεν έχω παράπονο ούτε από την προσωπική μου ζωή. Έχω ζήσει και μεγάλους έρωτες και μεγάλα πάθη, αλλά αυτά δεν χρειάζεται να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Δεν θεωρώ ότι το κοινό θα ‘θελε να μπει στην κλειδαρότρυπα και να δει πως είναι η προσωπική μου ζωή.

Το ότι δεν έκανες οικογένεια, ένα δικό σου παιδί, είναι κάτι που δεν το σκέφτηκες;

Ναι. Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Δεν μου έλειψε ποτέ. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για οικογένειες και παιδιά. Εγώ δεν ήμουν φτιαγμένος για κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν μου έλειψε ποτέ. Εξάλλου, έχω ανίψια που τα λατρεύω, βαφτιστήρα αγαπημένη, που είναι σαν παιδί μου, τα σκυλάκια μου. Δεν μου έχει λείψει τίποτα στη ζωή μου σε σχέση με αυτό.

Πηγή εικόνας: NDP Photo