Λουκέτο για 4 μέρες το «Πάμε Λουκέτο»

NULL

NULL

Χωρίς pamelouketo από την Πέμπτη στις 6 το πρωί, μέχρι την  ξημερώματα της Δευτέρας, την ίδια ώρα, λόγω της 4ήμερης  γενικής  απεργίας που έχουν κηρύξει σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οι ενώσεις του Τύπου.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Τύπο. Οι απολύσεις και οι περικοπές σύννεφο. Ίσως περισσότερο από κάθε κλάδο.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί σε απεργία τα σάιτ και στα μπλογκ , σε μια απίστευτη κίνηση, αφού…
δεν δέχεται τους συντάκτες – που δεν  είναι λίγοι πια-  σαν μέλη του ή δεν μπορούν να έχουν ασφάλιση. Το Πάμε Λουκέτο, προτείνει  να γίνει τώρα μια Ένωση  από συντάκτες που εργάζονται στα πάμπολλα πια ενημερωτικά  διαδικτυακά Μέσα , δεχόμαστε και μέλη της ΕΣΗΕΑ, κυρίως του ΔΣ.!

Άλλωστε το ξέρει όλη η πιάτσα. Ο Πάνος Σόμπολος ντύνεται… μπλόγκερ τις νύχτες και γράφει ανώνυμα αστυνομικές και όχι μόνο ειδήσεις!  

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
» Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στα ειδησεογραφικά site να δώσουν το μαζικό και αγωνιστικό παρόν στις δύο επαναλαμβανόμενες σαρανταοκτάωρες απεργίες, που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ και οι λοιπές Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ για όλη τη χώρα από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, 7 Απριλίου έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 11 Απριλίου 2011, ενάντια στην εργοδοτική και την κυβερνητική πολιτική, που επιδιώκει την πλήρη απορρύθμιση της εργασίας στο χώρο των ΜΜΕ.

Απόδειξη της πολιτικής αυτής είναι και η απροθυμία της Κυβέρνησης και των εργοδοτών να ρυθμιστεί το θέμα για το εργασιακό και ασφαλιστικό καθεστώς των εργαζομένων στο διαδίκτυο υπαναχωρώντας και αποσύροντας τη σχετική διάταξη από τον ασφαλιστικό νόμο.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά τη θέληση των εργαζομένων στα site για τη δίκαιη επίλυση του προβλήματός τους.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ απευθύνεται και στα διευθυντικά στελέχη των site να πειθαρχήσουν στην απόφαση της ΕΣΗΕΑ και να αποφύγουν κάθε ενέργεια, η οποία οδηγεί στην υπονόμευση της απεργίας.»

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com