Λαπάς … με λάμψη!

NULL

NULL

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ » Dancing with the stars «

Δύο απόψεις στις σημερινές κριτικές των απογευματινών εφημερίδων για το Dancing with the stars . Μια πολύ θετική και μία πολύ αρνητική.

» ΑΝΤΕ να ζωντανέψουν λίγο τα μεσημεριανά και τα πρωινά με νέο υλικό. Που θα είναι πολύ, αφού πολλά είναι και τα αστέρια του Dancing with the stars , που ήρθε να δώσει λίγη λάμψη στα σκοτεινά γεγονότα που κατακλύζουν τη μικρή οθόνη.

Πολλά τα…
 ζευγάρια και ανεβασμένος ο πήχης στις χορευτικές τους επιδόσεις… Η κριτική επιτροπή στα όπα της και η Ζέτα Μακρυπούλια επιτέλους ξέφυγε από το ότο κιου φέτος και τάραξε στο πείραγμα τον Γιάννη Λάτσιο, που σίγουρα είναι ένα από τα stars της εκπομπής, έστω και χορεύοντας μόνο με το… κεφάλι του! Star και η Έρρικα Πρεζεράκου με το πολύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ της, που εντέχνως κάλυψε (μόλις το πήρε είδηση) με την ξανθή χαίτη της.

ΠΑΝΤΩΣ, θα το ομολογήσω πως οι συμμέτοχες στο εγχώριο Dancing είναι μακράν καλύτερες αυτών στο ιταλικό αντίστοιχο πρόγραμμα, που έβλεπα προ ημερών στη RAI. Οι Ιταλοί διαγωνιζόμενοι και οι δάσκαλοί τους θα είχαν φάει γιούχα και τριάρια από τη δική μας κριτική επιτροπή»

 Είναι η κριτική της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου στον Ελεύθερο Τύπο και στο άλλο άκρο είναι η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου στα ΝΕΑ:

» Με φιγούρες και πόζες αντί για βήματα και ρυθμό κυνήγησε τις εντυπώσεις μια πληκτική πρεμιέρα ενός Dancing with the stars με το βλέμμα στα κουτσομπολιά. Η καλύτερή ατάκα του Dancing with the stars; Μα, φυσικά, του Τρύφωνα Σαμαρά : Όταν με πήραν τηλέφωνο για το «Dancing», μου κάηκε το πιστολάκι από τη χαρά μου .

Να, αυτό είναι όλο κι όλο το εν λόγω πρόγραμμα, περί τριχών. Γιατί για χορό, μόνο κατ` ευφημισμόν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τέτοιο το κοπάνημα δώθε κείθε, πιάνω την ντάμα, τη σηκώνω, κοψομεσιάζομαι, χαμογελώ, κυλιέμαι στα πατώματα, κουνιέμαι σαν σέικερ να πάρει φόρα το κρόσσι και το πούπουλο να γελαστεί το μάτι.

Και για την πλειονότητα των συμμετεχόντων ήταν αλλού η νότα κι αλλού το Βήμα. Πάντως η προχθεσινή πρεμιέρα του εν λόγω πολυαναμενόμενου για να βρουν θέμα τα πάνελ χορευτικού ριάλιτι ήταν ένα δείγμα ακόμη για το πώς ένα πρόγραμμα το οποίο όπου προβάλλεται είναι η απόλαυση του ματιού, στην ελληνική τηλεόραση γίνεται λαπάς  που μόνο η κουτσομπολίστικη ανάδευσή του την επομένη τού προσδίδει τηλεοπτικό ενδιαφέρον»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ξαπατώθηκα. Στο χορό»
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAya8M4N

Το «Αβέρωφ» λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAFClKTO

Έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, όταν είδε τον Γερολυμάτο !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3763.html#axzz1HAxjmXQJ

Παπανδρέου: Μας πήραν με τις πέτρες!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2582.html#more

.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com