Κατερίνα Καινούργιου: «Βγαίνουν συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν θα υποδείξετε τι θα πω εγώ στην εκπομπή" τόνισε εν εξάλλω η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκτός εαυτού και μάλιστα δις βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των δυο συνδέσεων με τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Έχοντας κλείσει το τηλέφωνο την πρώτη φορά, ο δικηγόρος επανήλθε στην πρωινή εκπομπή διευκρινίζοντας αρχικά πως ουδέποτε έκλεισε ο ίδιος τη σύνδεση.

Όταν όμως ο κ. Θεοδωρόπουλος επέμεινε στην τοποθέτηση για τον Πέτρο Κουσουλό, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον εκνευρισμό της και απασφάλισε κατά πάντων!

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε σε πολύ έντονο ύφος πως «δεν θα υποδείξετε τι θα πω εγώ στην εκπομπή! Δεν θα μου το υποδείξετε! Γιατί μπορεί και γω να πω και άλλα σήμερα, που δεν έχουν σχέση. Γιατί βγαίνουν και συνάδελφοι και λένε ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες. Θα το πω, δεν κατάλαβα».

«Δεν έχουμε δει και δεν θέλουμε να δούμε αυτές τις φωτογραφίες. Έχω στο οικογενειακό μου περιβάλλον κορίτσια 12 χρονών που έχουν ύψος 1.80. Τι σημαίνει αυτό; Ο νόμος είναι από τις φωτογραφίες» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα του Alpha.