Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η μητέρα της ξέσπασε στο Tlive – «Είναι δειλή και απάνθρωπη»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Δεν συγκράτησε την οργή στο Tlive η μητέρα για την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στι 30 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 35χρονη γυναίκα εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο με την ειδική μάσκα, προκειμένου να κοιτάξει κατάματα την 36χρονη Ε.Κ. που της κατέστρεψε τη ζωή.

Η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που ήταν μαζί της στο δικαστήριο, απογοητευμένη και θυμωμένη, μίλησε στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Περιμένουμε να αρχίσει η δίκη, να έρθει αυτή, να μην την πω» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Και τελικά δεν έχει έρθει. Είναι δειλή και απάνθρωπη».

Λίγη ώρα νωρίτερα, στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα πως «εσύ, Ιωάννα μου, είσαι η νικήτρια σήμερα. Εκείνη, η άλλη, αυτή που σου προκάλεσε όλο αυτό το κακό, είναι αυτή που κρύβεται, είναι η δειλή. Και αν θέλεις Ιωάννα μου, στα μάτια μας, εκείνη η άλλη, είναι σήμερα η ηττημένη. Στην σκιά σου ήταν πάντα, παραφύλαγε, παρακολουθούσε τη ζωή σου από μακριά. Σε φθονούσε μουλωχτά, με πάθος. Στη σκιά σου, λοιπόν, έμεινε και σήμερα. Πολύ λίγη και πολύ μικρή μπροστά σου».