Ιωάννα Λίλη: «Ό,τι αισθητική επέμβαση έχω κάνει φαίνεται»

Ιωάννα Λίλη

"Κάποιες μέρες ξυπνάω και δεν μου αρέσω καθόλου. Θα κάνω, όμως, πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα μου, είτε αυτό έχει να κάνει με τα μαλλιά και με το δέρμα είτε με το ντύσιμό μου".

«Προσπαθώ να είμαι καλά και να μου αρέσω. Ποτέ δεν στερήθηκα πράγματα, ειδικά στο φαγητό. Προσέχω, όμως, τον εαυτό μου και γυμνάζομαι κάνοντας αερόβια άσκηση. Η μόνη περίοδος που έκανα αυστηρή διατροφή ήταν ύστερα από τη γέννηση του Γιάννη, όταν μου είχαν κολλήσει πέντε κιλά και δεν έφευγαν με τίποτα. Ο μεταβολισμός μου είχε αλλάξει και τα κιλά είχαν ρίξει άγκυρα! Ήταν αρκετά καταπιεστικό, διότι επί δυο μήνες έτρωγα πολύ συγκεκριμένες ποσότητες», παραδέχεται η Ιωάννα Λίλη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Ποια είναι, άραγε, η άποψή της όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις; «Θετική, εφόσον μια γυναίκα επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα της. Αλλά και εκεί χρειάζεται μέτρο, διότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχουν γίνει υπερβολές». Εκείνη έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση; «Ό,τι έχω κάνει φαίνεται» λέει γελώντας. Εκτός των άλλων, η Ιωάννα διαθέτει μπόλικες δόσεις χιούμορ, ενώ παράλληλα εξομολογείται πως υπάρχουν στιγμές που δεν αισθάνεται καλά με την εικόνα της. «Κάποιες μέρες ξυπνάω και δεν μου αρέσω καθόλου. Θα κάνω, όμως, πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα μου, είτε αυτό έχει να κάνει με τα μαλλιά και με το δέρμα είτε με το ντύσιμό μου. Έχουν υπάρξει μέρες που σηκώνομαι στραβά. Άνθρωπος δεν είμαι και εγώ;»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής