Η Λίτσα Πατέρα για τον κορονοϊό – Πότε έρχονται τα δύσκολα και πότε θα το ξεπεράσουμε;

Λίτσα Πατέρα

Ποια περίοδος θα είναι η πιο δύσκολη και πότε θα φτιάξουν τα πράγματα;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Λίτσα Πατέρα με το Happy Day, μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον κορονοϊό και τις αστρολογικές προβλέψεις. Πότε θα φτάσει η επιδημία στην κορύφωσή της και πότε αρχίζει η ευοίωνη περίοδος;

«Εγώ ίσως να είμαι λίγο περισσότερο αισιόδοξη. Βλέπω μία ένταση στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η Αφροδίτη θα μπει για 4 μήνες στους Διδύμους, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επικοινωνία, φλερτ, συζητήσεις, συναντήσεις. Σιγά σιγά πιστεύω θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν είναι ένας καλός χρόνος, έχουμε πολλά ακόμα. Θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το πολύ δυνατό, το οποίο μου μοιάζει να γίνεται ως το τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη, σιγά σιγά θα καταλαγιάσει, εφόσον κι εμείς είμαστε σώφρονες και τυπικοί.

Γενικώς δεν είναι ένας καλός χρόνος. Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου, με έντονη δράση μοιάζει. Όμως το τέλος του χρόνου προβλέπεται ευοίωνο, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μπαίνουν στον Υδροχόο. Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι που χάλασαν τα πάντα. Σκεφτείτε ότι αυτοί ήταν το 1940″, ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.