Η εκρηκτική Ρασέλ δεν κρύβει στο GNTM την «αδυναμία» που τρέφει στον Δημήρτη Σκουλό

GNTM

"Τον θεωρώ από τους πιο σέξι άνδρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μου αρέσει απίστευτα" τόνισε με χαμόγελο η Ρασέλ!

Στο πλατό του GNTM βρέθηκε, για πρώτη φορά, η Ρασέλ στο επεισόδιο της Τρίτης προκειμένου να δεχθεί τα σχόλια της κριτικής επιτροπής για την πρώτη της φωτογράφιση στο ριάλιτι μόδας του STAR.

Πως φάνηκε, όμως, η… γυμνή αλήθεια της διαγωνιζόμενης στη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό;

Η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για την φωτογραφία που είχε με ρούχα, σχολιάζοντας πως προσωπικά θα την πετούσε στα σκουπίδια.

Στο σύνολο, η νεαρή Ρασέλ απέσπασε θετικά σχόλια για αυτή την πρώτη απαιτητική δοκιμασία του GNTM ενώ δεν έκρυψε την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει στον κριτή Δημήτρη Σκουλό! «Ένας λόγος που ήρθα στο GNTM είναι γιατί είναι κριτής ο κύριος Σκουλός! Τον αγαπώ! Τον αγαπώ βασικά για την δουλειά που κάνει και τον θεωρώ από τους πιο σέξι άνδρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μου αρέσει απίστευτα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμένα δεν μου αλλάζει γνώμη το σχόλιο σου. Έχω δει την εικόνα, έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και μου αρέσει πιο πολύ η γυμνή σου φωτογραφία γιατί έχεις κάνει μια πάρα πολύ ωραία μέση μαζί με τους γλουτούς» τόνισε ο κριτής του GNTM.

«Μάλλον δεν το κατάλαβαν όπως ακριβώς το εννοούσα. Αλλά εντάξει. Στον… κύριο Σκουλό άρεσε» τόνισε με χαμόγελο η Ρασέλ στην κάμερα του GNTM!