Η απάντηση της Λάρισας στο Βόλο για το «κλάνει ο πεθαμένος»…

NULL
NULL

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου – Λάρισας, για  στο » Ελ Κλάσικο» της Θεσσαλίας  που έγινε την Κυριακή ή » Ελ Κλάσιμο» κατ΄` άλλους,

Χαρακτηριστική είναι η φράση «ο πεθαμένος δεν κλάνει» που χρησιμοποίησε σε ανακοίνωσή του η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλος και θα χάσετε αν δεν την διαβάσετε ολόκληρη παρακάτω .

Το Πάμε Λουκέτο κινητοποιήθηκε και σας έχει την απάντηση της ΠΑΕ Λάρισα και για το » ο πεθαμένος δεν κλάνει», αλλά και για όσα… τζούφια , όπως αναφέρει, ακούστηκαν από την ομάδα του Βόλου

Διαβάστε αποκλειστικά εδώ την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα:

«Κύριοι του Ολυμπιακού.

Εντάξει, μας κερδίσατε, αλλά παραδεχτείτε ότι έχετε μεγάλη Βολοτρυπίδα. Εντάξει ομάδα του Βόλου είστε, έκανε η μύγα Βόλο κι έχεσε τον κόσμο όλο με τους πανηγυρισμούς.

Όσα βέβαια λέτε στην βρωμερή ανακοίνωσής σας,  αν κλάνει ο πεθαμένος, ένα έχουμε να σας απαντήσουμε: Πρωτοκλαστής – πρωτομυριστής.

Αλλά αν θέλετε να το πάμε παραπέρα, το πάμε. Ως πορδή ορίζεται «η επίπονος και η επίμονος προσπάθεια του Βόλου  να…μιλήσει».Μόνο έτσι μιλάτε. Και τόσο θριαμβευτικά για μία νίκη. Φαντάζεστε να είχατε πάρει το πρωτάθλημα τι θα κάνατε ;  Ωδή στον Μπέο ή πορδή στον Μπέο

Οι νταήδες και οι θρασείς, κατά τον Ηλία Πετρόπουλο  κλάνουν βροντερά. Αυτές τις πορδές που πέφτουν σαν κανονιές λέγονται αντρίκιες. Τα φουστάνια σας όμως τα είδαμε στα αποδυτήρια, όταν άλλαζαν οι παίκτες.

 Οι βρομερότερες πορδές προέρχονται από το κουνουπίδι, το λάχανο, το σκόρδο, το ρεπάνι και το αυγό. Τώρα προσθέτουμε και τους Βολιώτες.

Ψεύδεσθε και πέρδεστε ασύστολα.  Όλοι ξέρουν ποια είναι η πρωτοκλασάτη ομάδα στη Θεσσαλία.

Στο «κλάνει ο πεθαμένο» απαντάμε επίσης:
΄`Έκλασε ο Μπέος, σχόλασε ο γάμος.»

» Με πορδές δεν βάφονται αυγά»   και δεν ξεβάφονται νίλες που έχετε πάθει από μας.

» Σ΄αγαπώ κυρά όταν κλάνεις, αλλά  μην το παρακάνεις.» .Το καταλάβατε;

» Βάλαν τον Βόλο  να κλάσει κι αυτός ξεκωλιάστηκε.»

«Του Βόλου τα εννιάμερα»

» Βώλος και βρακί με την ΕΠΟ»

«Ελάτε στη Λάρσα και θα σας κάνουμε τον Βόλο σαν τάληρο»

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Ρεπορτάζ από
 http://www.newsit.gr/default.phppname=Article&art_id=64856&catid=1


Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com