House of fame: Πόσο «δηλητήριο» έσταξε ο Φοίβος στη Μαριάννα Κάρα;

Φοίβος

"Μετά στις ενδιάμεσες νότες, μέχρι να φτάσει ξανά στην επόμενη, γινόταν ένα σλάλομ και απέφευγε τον τόνο! Μια κατάβαση, ένα σερφάρισμα" τόνισε ο Φοίβος στο House of fame.

Σε μια κόντρα εμφάνιση βρέθηκε στο House of fame Live, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαριάννα Κάρα. Η νεαρή σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ που έχει προκαλέσει αρκετές φορές τα αρνητικά σχόλια της κριτικής επιτροπής έπρεπε, αυτή τη φορά, να ερμηνεύσει την επιτυχία του Φοίβου, «Δηλητήριο» και να… μπει στα «παπούτσια» της Κωνσταντίνας.

Ωστόσο ο ίδιος ο δημιουργός του τραγουδιού, ο Φοίβος έπρεπε αμέσως μετά να πάρει θέση και δεν θα μπορούσε να μην είναι ειλικρινής!

«Η Μαριάννα με εντυπωσίασε στην αρχή, οι πρώτες της ίσιες κρατημένες νότες ήταν κουρδισμένες. Μετά στις ενδιάμεσες νότες, μέχρι να φτάσει ξανά στην επόμενη, γινόταν ένα σλάλομ και απέφευγε τον τόνο! Μια κατάβαση, ένα σερφάρισμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος στην παίκτρια του House of fame. «Και δεν είχες πει τέτοιου είδους τραγούδι, είναι και ελληνικό, είχες μες στο μυαλό σου ότι είναι και λαϊκό οπότε διπλός ο φόβος. Είπες για πρώτη φορά και δεύτερη φωνή, εντάξει, θα είναι παράλογο να έχουμε απαίτηση σε αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να είμαι παράλογος»

Αιχμηρός πλην σαφής ο Φοίβος, ξανά, στο House of fame!