Επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση;

Λάκης Λαζόπουλος

"Δεν είναι στις προθέσεις μου να ανοίγω τις τηλεοράσεις και να μπαίνω μέσα" τόνισε με χιούμορ ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πρεμιέρα στην θεατρική «Προδοσία» είχε ο Λάκης Λαζόπουλος και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε αλλά και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καιρός ήταν να βρεθώ σε ένα δραματικό ρόλο. Την παίξαμε την κωμωδία, την ευχαριστηθήκαμε και τώρα που ζούμε όλοι το δράμα, μην διαφοροποιηθώ εγώ. Συμμετέχω στο γενικό δράμα και το ζούμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση ρεπόρτερ εάν σκέφτεται να επιστρέψει τηλεοπτικά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ! «Να επιστρέψω εγώ; Μόνος μου; Να μπω στην τηλεόραση και να πω γεια σας, ήρθα; Όχι! Δεν είναι στις προθέσεις μου να ανοίγω τις τηλεοράσεις και να μπαίνω μέσα».

«Δεν είμαι σε καμία απολύτως συζήτηση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ούτε έβλεπα ούτε και βλέπω προγράμματα. Και ένας που είναι νεκροθάφτης δεν πάει στα νεκροταφεία να παρακολουθεί τις υπόλοιπες κηδείες» πρόσθεσε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Νομίζω ότι δεν εκτονώνεται κανείς και δεχόμαστε μια διαρκή πίεση, η οποία και έχει αυτές τις αντιδράσεις που έχει τώρα. Τα μέτρα δεν είναι ομοιογενή . Την πρώτη περίοδο που ήταν ομοιογενή, ήταν αποδεκτά από όλους» κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.