» Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!»

NULL

NULL

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Φοβεροί πανηγυρισμοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα , όταν έγινε γνωστή η πρόταση της   Εθνικής Τράπεζας για  συγχώνευση, ακόμα μία φορά,   με τη ALPHA ΒΑΝΚ.

Ενθουσιασμένοι όλοι  οι πολίτες ξέχασαν την κρίση   και φώναζαν » Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!» και επίσης κραύγαζαν ρυθμικά  ΅Εδώ – θα γίνει – ο γάμος σας » αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό  » γάμο» στον τραπεζικό χώρο.

. Ξέρουμε όμως τον κουμπάρο, που είναι το ΔΝΤ που το ζήτησε από την κυβέρνηση , όταν πάει στις Βρυξέλλες να μην είναι αρραβωνιασμένες ακόμα οι δύο τράπεζες, γιατί θα τους βγει το όνομα. Η πλευρά της ALPHA κάνει πείσματα και θέλει μεγαλύτερη προίκα , αλλά θα τα φάμε τα κουφέτα.

Με την είδηση που γράφτηκε στα σάιτ ακολούθησε ….
εντυπωσιακή άνοδος των δύο μετοχών, γι αυτό το Χρηματιστήριο Αθηνών , αποφάσισε την αναστολή των δύο μετοχών, για να προλάβουν οι κερδοσκόποι που είχαν πάει ανύποπτοι στην Αράχοβα για τριήμερο , να επιστρέψουν και  να αγοράσουν.

Το ΧΑΑ  μέσα σε αυτό το χαρμόσυνο κλίμα έκλεισε με άνοδο 3, 16%, έφτασε  στις 1714, 15 μονάδες  και είναι μόνο 9000% κάτω από τα υψηλότερά του.

Για τον απλό καταναλωτή και πελάτη των τραπεζών είναι πολύ καλή η συγχώνευση , γιατί σε κάθε γωνία θα υπάρχει ένα κατάστημα ALPHA Εθνική, όπως και ένα σουβλατζίδικο. Επίσης είναι και μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο γάμος αυτός, για να μη συνωστίζονται οι πελάτες , για να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικο.

Αναμένται να ακολουθήσουν και άλλοι τραπεζιτικοί γάμοι, οπότε θα διασκεδάζουμε όλοι με νταούλια και πίπιζες  και θα ξεχάσουμε την εθνική μας κατάθλιψη, που μας είχε βαρέσει.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com