«Έδειρα τον Γιάννη Γκιωνάκη πάνω στη σκηνή! Μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του»!

Γιάννης Γκιωνάκης

Είπα στο κοινό: «Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο κι εγώ δεν το ανέχομαι»!

Η Άννα Φόνσου μιλάει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και τη Ρενέ Σαραντινού, και εξομολογείται για το περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Γκιωνάκη πάνω στη θεατρική σκηνή.

[dfp_ads id=236982]

Όταν παίζατε με τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη, εκείνος σας έκανε μια άκομψη χειρονομία πάνω στη σκηνή και τον χτυπήσατε; Ναι, τον έδειρα. Φορούσα κι ένα δαχτυλίδι… Πάντα είμαι έτσι, αντιδραστική. Δυστυχώς είναι το ελάττωμα μου, δεν δέχομαι την αδικία. Δεν κωλώνω.

Μπροστά στα μάτια του κοινού τού ρίξατε χαστούκι με το δαχτυλίδι; Ναι, δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ, μπροστά στο κοινό είπα: «Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο κι εγώ δεν το ανέχομαι»!

Τον χτυπήσατε με ανάποδο χαστούκι; Ναι, και μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του… Εντάξει, έγινε καλά. Έτρεξε αίμα, τον πήγανε στο νοσοκομείο και έγινε καλά. Έκλαιγα μετά, πήγα στο νοσοκομείο να τον δω. Ήμασταν τόσο φίλοι με τον Γιάννη.

Άννα Φόνσου