Έχουν » ρεύμα» η κυβέρνηση και το ΔΝΤ

NULL

NULL

Εντυπωσιακό ρεύμα έχουν η κυβέρνηση και το ΔΝΤ. Αυτό δεν προκύπτει από κάποια δημοσκόπηση , αλλά από τους λογαριασμούς ρεύματος, αφού κόβονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα, ενώ  400 εκατομμύρια ευρώ είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος μόνο μέσα στο 2010

Παρουσιάζονται διάφορα πρωτοφανέρωτα φαινόμενα.

– Νοικοκυραίοι που βρίσκονται σε απόγνωση, αντί να πειράζουν τις γυναίκες του ή άλλες στους δρόμους,  πειράζουν το ρολόι της ΔΕΗ . Λίγοι όμως καταφέρνουν κάτι, αφού η ΔΕΗ έχει πάρει τα μέτρα της και το ρολόι του ρεύματος δείχνει μόνο την ώρα κι αυτή λάθος.

`Άλλοι νοικοκυραίοι , συνδέονται με τους γείτονες και τους κλέβουν το ρεύμα με καλάσνικοφ.

Εχουμε και ένα καλό όμως. Οι ανεξόφλητοι…
 λογαριασμοί προέρχονται…  απ` όλη την γκάμα οικιακών καταναλωτών, κάτι που αποδεικνύει πόσο «αδυνατίζουν« και τα μεσαία «πορτοφόλια« και αυτό είναι το μόνο καλό, αφού έχουμε δωρεάν αδυνάτισμα .

Για αυτό το λόγο παρατηρείται έξαρση της ρευματοκλοπής, και η όμάδα ΔΙΑΣ, δεν ξέρει που να πρωτοπάει.
Πολλαπλασιάζονται  επίσης οι καταναλωτές που «σκαλίζουν« το ρολόι της ΔEH κι αυτό είναι πολύ καλό, γιατί σε λίγο όλα τα σπίτια θα έχουν ντομάτες και αγγουράκια της ΔΕΗ.

Ακόμα πολλοί προσπαθούν να   να επανασυνδέσουν μόνοι τους το ρεύμα και τινάζονται δυο γειτονιές παραπέρα.
Άλλοι  συνδέονται με μπαλαντέζα από το γειτονικό σπίτι, έχοντας στα πόδια τους μια Πολωνέζα ή μια Ουγγαρέζα, για να κάνουν ημίφως ύστερα και να χαμουρευτούν.

Αναπάντεχο και ευχάριστο είναι ότι πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ βρίσκονται ένα βήμα πριν τους κόψουν το ρεύμα!Αυτό σημαίνει ότι μόλις γίνει αυτό, θα μπουκάρουμε μέσα και θα τα σηκώσουμε όλα.Και αυτό είναι το δεύτερο καλό και΄κάνουν την κυβέρνηση και το ΔΝΤ  να έχουν  μεγάλο ρεύμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ : https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64315&catid=13

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com