Δούκισσα Νομικού: «Σηματοδοτεί την έναρξη του σημαντικότερου κεφαλαίου της ζωής μου»

Δούκισσα Νομικού

Καθ' όλα αποκαλυπτική η Δούκισσα Νομικού για την προσωπική της ζωή!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με άρωμα Μυκόνου παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και στο mykonospost.gr. Η κούκλα παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη ενώ παραδέχθηκε πως η μητρότητα την έκανε περισσότερο γενναιόδωρη, τρυφερή και υπομονετική.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκες την Μύκονο και με ποιά αφορμή;

Η πρώτη φορά που πήγα στο νησί ήταν σε ηλικία 18 ετών. Είχα μόλις τελειώσει το σχολείο και είχα περάσει στην ΑΣΟΕΕ που ήταν η πρώτη μου επιλογή και ήθελα να το γιορτάσω με τις φίλες μου. Είχαμε περάσει φοβερά.

Πως σου φάνηκε το νησί εκείνη την πρώτη φορά που πήγες; Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση;

Θυμάμαι πως μας είχαν εντυπωσιάσει οι απίστευτες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Ήμασταν όλη μέρα στη θάλασσα με το μαγιό μας και το βράδυ πηγαίναμε στην πόλη για κρέπες. Δεν ξενυχτούσαμε ιδιαιτέρως, κάναμε πρωινό πρόγραμμα.

Όσο περνούσαν τα χρόνια και επισκεπτόσουν τη Μύκονο, απέκτησες κάποιες αγαπημένες συνήθειες, όπως για παράδειγμα, αγαπημένη παραλία, μπαρ, εστιατόριο κλπ;

Η αγαπημένη μου παραλία είναι ο Άγιος Σώστης. Αγαπημένα εστιατόρια έχω πολλά. Άλλωστε η Μύκονος φημίζεται για το καλό της φαγητό.

Όλοι όσοι την έχουν επισκεφτεί, υποστηρίζουν πως η αύρα της Μυκόνου είναι μοναδική και σε μαγνητίζει. Συνέβη κάτι αντίστοιχο και στη δική σου περίπτωση;

Ναι, σίγουρα. Η ενέργεια του νησιού είναι μοναδική. Στη δική μου περίπτωση, η Μύκονος σηματοδοτεί την έναρξη του σημαντικότερου κεφαλαίου της ζωής μου, αφού στη Μύκονο γνώρισα, ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα τον άντρα μου.

Έχεις να θυμηθείς κάποιο αστείο περιστατικό που σου συνέβη στο νησί όλα αυτά τα χρόνια που το επισκέπτεσαι;

Χμμμ ίσως ότι ακόμη χάνομαι στα σοκάκια όταν είμαι μόνη μου!!! (Γέλια)

Στη Μύκονο έχει εξοχική κατοικία η οικογένεια του συζύγου σου, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πως γνωριστήκατε;

Η αλήθεια είναι πως με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης στο αεροδρόμιο, με προορισμό τη Μύκονο. Εκείνο λοιπόν το Σαββατοκύριακο, κάναμε παρέα και όταν γυρίσαμε στην Αθήνα ήξερα πως ήθελα να τον ξαναδώ. Ένιωσα οικειότητα μαζί του, με έκανε να γελάω και να αισθάνομαι πολύ όμορφα.

Θυμάσαι τη πρώτη φορά που κάνατε με τον Δημήτρη διακοπές στη Μύκονο. Ποιά είναι η πιο έντονη ανάμνησή σου από εκείνες τις πρώτες διακοπές μαζί του;

Ο Δημήτρης μου έμαθε το νησί μέσα από τα δικά του μάτια. Είναι ένα πανέμορφο μέρος, ειδυλλιακό, ρομαντικό και ήσυχο. Ναι, αν το ξέρεις καλά, βρίσκεις πολλά ήσυχα μέρη,  μικρούς παραδείσους, μακριά από μουσικές και πάρτι.

Ο γάμος σας έγινε στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου του 2017. Μπορείς να περιγράψεις εκείνο το 24ωρο της ημέρας του γάμου;

Αχ, ήταν ένα 24ωρο γεμάτο γέλια, συγκίνηση, αγκαλιές, χορούς, ξεγνοιασιά, ευτυχία. Και λίγο τρέξιμο, γιατί την προηγούμενη ημέρα ήμουν στην Αθήνα αφού παρουσίαζα το So you think you can dance στον Αντ1. Θυμάμαι τα πάντα σαν να έγιναν πριν από δυο μήνες.

Τα media με κάθε τρόπο εκείνη την ημέρα ήθελαν να καλύψουν τόσο το μυστήριο, όσο και την δεξίωση που ακολούθησε στον Πάνορμο. Για σένα, ποιό ήταν το πιο σημαντικό στιγμιότυπο από εκείνη τη βραδιά;

Εμένα το μόνο που με ένοιαζε εκείνη τη μέρα ήταν να περάσουμε καλά εμείς και όλοι οι φίλοι μας. Μία από τις πιο σημαντικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές ήταν όταν ο πατέρας μου με παρέδωσε στον Δημήτρη.

Τέσσερα χρόνια μετά το γάμο σας, έχετε αποκτήσει δύο παιδιά. Τι άλλαξε στην ζωή σου από εκείνον τον Ιούνιο του 2017;

Άλλαξε όλη η ζωή μου, τα δυο παιδιά μας άλλαξαν, μας ένωσαν κ άλλο, μας αναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητες μας, τις ανάγκες μας. Από τη στιγμή που έγινα μαμά επέλεξα να βάλω μια άνω τελεία στον «πρωταθλητισμό» της τηλεόρασης. Έγινα πιο γενναιόδωρη, τρυφερή και υπομονετική.

Η Μύκονος εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος σας οικογενειακός προορισμός; Πως βλέπεις πλέον το νησί ως μαμά δύο παιδιών και όχι ως single; Εξακολουθεί να έχει την ίδια γοητεία;

Ναι, πηγαίνουμε κάθε χρόνο αφού εκεί είναι το σπίτι μας. Κοίταξε, και ως single δεν έκανα καμία ξέφρενη ζωή στο νησί. Όλη μέρα στη θάλασσα ήμουν και το βράδυ πήγαινα για ένα ωραίο φαγητό. Αυτό κάνουμε και τώρα απλώς το κάνουμε μαζί με τα παιδιά μας.

Αν σου έλεγα να κλείσεις τα μάτια σου και να μου περιγράψεις την πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σου λέει τη λέξη Μύκονος, ποια εικόνα είναι αυτή;

Τα παιδιά μου, ο άντρας μου και γώ, όλοι με μαγιό σε μια ήρεμη παραλία να παίζουμε και να κολυμπάμε παρέα.!