Δεν αποδοκιμάστηκε ο Πάγκαλος, στην Τζια !

NULL

NULL

Παιδιά να σταματήσει αυτή η ιστορία με τον Πάγκαλο κάθε Σαββατοκύριακο. Το νέο στόρι είναι ότι ο κύριος αντιπρόεδρος το Σάββατο  9 Ιουλίου είχε καβγά , σε ταβέρνα της αγαπημένης του Τζιας .

Αντίπαλο ένα νεαρό ζευγάρι , που σύμφωνα με μαρτυρία μιας γυναίκας που βγήκε στον Realfm στην εκπομπή του του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή,  τον έκαναν να γίνει σαν… παντζάρι!

Διαβάσατε και ακούσατε παραπάνω,   αλλά ….
το Πάμε Λουκέτο ως σατιρικό μπλογκ είναι διαχρονικά με τον κ. Πάγκαλο , γιατί αποτελεί τον καλύτερο πελάτη  ( θυμάστε και το σώβρακό του που έστειλε στους Αρβύλα) . Πιστεύουμε  επίσης τις επίσημες ανακοινώσεις τους για τα γεγονότα , όπως έκανε και για την πρόσφατη υπόθεση «πιατέλα με τα ψάρια».

Είναι πράγματι ανώτερη του Γούντι Άλεν, η σκέψη του Πάγκαλου να βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι δεν του… έφαγαν την πιατέλα με τα ψάρια. Ούτε ο περίφημος για τις πλάκες του Μπόρατ δεν θα είχε σκεφθεί κάτι τέτοιο και ομολογούμε ότι ούτε στο Χανγκόβερ 2, δεν γελάσαμε τόσο, σκεπτόμενοι τον Πάγκαλο την ώρα που γράφει αυτή την  ανακοίνωση. Αν είχαμε τόσο λεπτομερή ενημέρωση για το κυβερνητικό έργο, είναι σίγουρο ότι θα δανείζαμε και το ΔΝΤ.

Αρα: Εμείς δεν αναφέρουμε τίποτα και σήμερα για το θρυλούμενο νέο επεισόδιο στην Τζια και περιμένουμε με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση του Πάγκαλου, με τη δική του εκδοχή. Κι έχει αργήσει να τη στείλει, μας έχει φάει η αγωνία. Περιμένουμε λοιπόν για να αποφασίσουμε τι να κάνουμε, μην την πατήσουμε σαν τον Ελεύθερο Τύπο που έφαγε αγωγή …8 εκ ευρώ , για την ιστορία με τους «τεμπέληδες»  Έλληνες της Χουριέτ.

Βάζουμε και τίτλο » Δεν αποδοκιμάστηκε ο Πάγκαλος!», γιατί είμαστε σίγουροι για την αλήθεια του α` αντιπροέδρου,  ότι δεν αποδοκιμάστηκε ( τουλάχιστον τις 2 τελευταίες ώρες).

Και απορούμε πως τα καταφέρνει ο Βενιζέλος και δεν ακούγεται σε τέτοια περιστατικά στις ταβέρνες και την πατάει μόνο ο Πάγκαλος. Να τον συμβουλευτεί!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
 Ο Παπανδρέου αποδοκίμασε υπουργό
Μιλάει ο 35χρονος που έφαγε τα ψάρια του Πάγκαλου
Αλλο 1-1-4 και άλλο 1-1-5
Πως γεμίζουμε τις μπαταρίες το καλοκαίρι!
Η εξομολόγηση ενός τσολιά στο Σύνταγμα
Παπανδρέου: Φέτος ο Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές,,,
Ραντεβού στην 6η δόση με νέες κασέτες

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com