«Χορεύω» λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και εξομολογείται για την χορτοφαγία

Μιχάλης Χατζηγιάννης

"Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση".

Το νέο single που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει τίτλο «Χορεύω» και όπως όλα δείχνουν το φετινό καλοκαίρι θα το χορέψουμε πολύ. Τον τραγουδιστή συνάντησε από τη Φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και αρχικά συζήτησαν για το πώς πέρασε στην καραντίνα μένοντας σπίτι με την Ζέτα Μακρυπούλια:

«Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά».

Για την χορτοφαγία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε τα εξής: «Το ψυγείο είναι ένα και υπάρχει μια προσαρμοστικότητα στο θέμα του βιγκανισμού ή της χορτοφαγίας γιατί είναι μεταδοτική. Τα επιχειρήματά μου για τη χορτοφαγία έχουν επιρροή, πιάνουν τόπο. Δεν έχω καμία ενόχληση απέναντι στους κρεατοφάγους. Τρώω πολύ άνετα δίπλα σε κρεατοφάγους και πολύ σεβαστή η επιλογή του καθενός».

«Η Χαρούλα Αλεξίου, ουσιαστικά, ποτέ δεν μπορεί να φύγει από κοντά μας. Η μαγική φωνή της έχει καταγραφεί, έχει μείνει και θα μας συνοδεύει για χρόνια. Είναι ο ορισμός και η προσωποποίηση του τραγουδιστικού θρύλου», λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και προσθέτει:

«Φροντίζω τη φωνή μου και όσο μεγαλώνουμε αυτό χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Έχω μόνιμο δάσκαλο».