Celebrity: Ανατροπή ανάμεσα σε φίλους στη νέα αποχώρηση

Celebrity

Έφυγε... νωρίς από το Celebrity τον Άγιο Δομίνικο!

Για πρώτη φορά αντιμέτωποι, σε δοκιμασία αποχώρησης στο Celebrity, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Πάνος Καλίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Μπο. Οι τρεις επώνυμοι παίκτες πετάχτηκαν στον… τάκο από τις ομάδες τους και κλήθηκαν να τα δώσουν όλα για μια παράταση παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, οι δυο παρουσιαστές του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα, εξήγησαν τι θα έπρεπε να κάνουν ώστε να μην φύγουν τούτη τη χρονική στιγμή από το Celebrity. Ως είθισται, δε, τον πρώτο λόγο και σε αυτή τη δοκιμασία του παιχνιδιού είχαν οι αράχνες και όχι μόνο που άρχισαν τις… βόλτες στα πρόσωπα των παικτών.

Αν και οι τρεις επώνυμοι του Celebrity έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να ολοκληρώσουν την δοκιμασία στον πιο σύντομο χρόνο και βεβαίως να κερδίσουν την παραμονή, ένας άνδρας θα έπρεπε στο τέλος να αφήσει πίσω την ζούγκλα και το καμπ για να γυρίσει με το επόμενο αεροπλάνο πίσω στα πάτρια ελληνικά εδάφη.

Και ο κύβος ερρίφθη! Αυτή την εβδομάδα από το Celebrity ανάμεσα στους τρεις φίλους, όπως τόνισαν και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα, αποχώρησε ο Μπο.

«Σημασία έχει ότι κάνεις, να το κάνεις καλά. Ο κόσμος είναι πάντα αυτός που κρίνει, βλέπει, αποφασίζει, κάνει τα δικά του. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει και πλάκα, έχει και δυσκολίες αλλά σημασία έχει να μην ξεφύγεις από τα πιστεύω σου και να μην τρελαίνεσαι για πράγματα τα οποία δεν είναι τόσο ουσιαστικά γενικότερα στη ζωή σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ράπερ για να αποχωρήσει εν συνεχεία από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.