Αθωώθηκε αυστηρά ο Μαρινάκης!

NULL

NULL

 ΠΟΙΝΗ – ΣΟΚ «ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΜΠΕΟ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης σήμερα σε Μαρινάκη και Μπέο. Η πειθαρχική απόφαση εξάντλησε την αυστηρότητά της στους δύο παράγοντες για τις εξοντωτικές ποινές που τους επιβλήθηκαν.

Ο κ. Μαρινάκης  που είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κατιαδικάσθηκε ομόφωνα αθώος από την …
πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις δηλώσεις του  και όσα έγιναν μετά τον αγώνα με  Παναθηναϊκό . Το  πρωτοφανές ύψος της ποινής σχολιάστηκε εντονότατα και από τον μεγαλοπαράγοντα των Πειραιωτών αύριο κιόλας το μεσημέρι θα υποβάλλει έφεση για να μειωθεί η ποινή ή ΄και να εξαφανιστεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αθλητικός δικαστής έκρινε στην απόφαση , ότι ή ποινή στον  Μαρινάκη  είναι ΅απαράδεκτη λόγω δεδικασμένου» και άλλη φορά να μην του πάνε τον κ. Μαρινάκη μπροστά του, γιατί θα γίνει χαμός.

Εξίσου μεγάλη είναι η πρόκληση της τιμωρίας του μεγαλομέτοχου  του Ολυμπιακού Βόλου κ. Μπέου, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό . Του επιβλήθηκε η  ανωτέρα των ποινών, αυτή  της «επίπληξης» με αποτέλεσμα να προσβληθεί ο κ. Μπέος και να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο από την ατιμωτική επίπληξη. Η ποινή προβλέπει ότι ο κ. Μπέος να είναι πιο αποφασιστικός άλλη φορά όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο , γιατί κινδυνεύει την επόμενη φορά να αθωωθεί αυστηρά.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι είναι το Νόμπελ τσιγάρου που πήρε ο πρωθυπουργός.
Η ομιλία Τσοχατζόπουλου αλλιώς

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com