Άρπαξαν από την πιατέλα και έφαγαν τα ψάρια του Πάγκαλου;

NULL
NULL

Aυτό που διαβάζουμε σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο , δεν το πιστεύουμε με τίποτα! Ότι δηλαδή σε ψαροταβέρνα του Πειραιά , πελάτες άρπαξαν από τον Πάγκαλο την πιατέλα με τα ψαρικά που έτρωγε και του… έφαγαν τα ψάρια, για να του αποδείξουν ότι «μαζί τα φάγανε»!

Δεν μπορεί νάχει γίνει αυτό, πραγματικά απίστευτο που λένε οι τίτλοι των αναρτήσεων, γιατί αν είναι έτσι, θα είναι το εξώφυλλο στο βιβλίο του Μνημονίου.

Κρατώντας χίλιες επιφυλάξεις, αν δεν δούμε το βίντεο, περιγράφουμε τα γεγονότα, αν και τα ρεπορτάζ καταλήγουν: » Ας μας διαψεύσει ο αντιπρόεδρος!».

Το γεγονός ή ο… διαδικτυακός θρύλος,  έγινε μας λένε σε….
 ψαροταβέρνα στον Πειραιά  όπου  ήταν ο Πάγκαλος με δύο φίλους πριν από μερικές μέρες και παράγγειλε  » ψαράκια φρέσκα κι μάλιστα εν αφθονία»

Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι  σηκώνεται ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πάει μπροστά στον κύριο Πάγκαλο.

Ο διάλογος , όπως περιγράφεται:

«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;», ρώτησε με χιούμορ ο νεαρός, εισπράττοντας ένα ξερό ναι από τον αντιπρόεδρο.
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε` συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα, παρακαλώντας το νεαρό να μην επαναλάβει την ιστορία που κοντεύει να τον συνοδέψει δια βίου… σαν τη δια βίου μάθηση.
«Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια», απάντησε ο αντιπρόεδρος για να τελειώνει μ` αυτή την ιστορία.
«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του.
Κι αν νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Οι τέσσερις έφαγαν την πιατέλα του Πάγκαλου που έφυγε άρον- άρον μαζί με την παρέα του»

Τώρα αν έχει γίνει αυτό, δικαιολογούμε τον Πάγκαλο, να απαντήσει με οποιοδήποτε τρόπο και να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε χαρακτηρισμό.

 Μα να σου παίρνουν την γαρίδα, το καλαμάρι, το οχταπόδι, το καλαμαράκι, το μπαρμπούνι, την καραβίδα από το στόμα;

Δεν γίνονται αυτά παιδιά, με συγχωρείτε! Περιμένουμε, φωτό ή βίντεο, που αν υπάρχει βέβαια, θα ρίξει το διαδίκτυο!

Ρεπορτάζ από: dete.gr/

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com