Αποκλειστικό: Επιστολή του 35χρονου που έφαγε τα ψάρια του Πάγκαλου!

NULL

NULL

Πήραμε και δημοσιεύουμε μέιλ από τον 35χρονο που κατηγορείται ότι έφαγε τα ψάρια από την πιατέλα του Πάγκαλου:

» Αγαπητό Πάμε Λουκέτο , γεια σου.

Είμαι ο 35χρονος που έφαγα τα ψάρια από την πιατέλα του Πάγκαλου σε ταβέρνα του Πειραιά και επικοινωνώ να αποκαταστήσω την πλήρη αλήθεια .

Το περιστατικό πράγματι έγινε, αλλά δεν έγινε ακριβώς έτσι. Η παρέα μου από 4 άτομα ήταν…
πολύ νωρίτερα στην ψαροταβέρνα από τον κύριο αντιπρόεδρο. Τουλάχιστον 30  λεπτά. Καθίσαμε στο τραπέζι και παραγγείλαμε 1 χταποδάκια, μία καλαμαράκια , μία  γαύρο, μια γόπες, μία  λιθρίνια , μία χωριάτικη, , τέσσερα ποτηριάκια χύμα κρασί. Μνημονιακά πράγματα.

Την στιγμή που έρχονταν η παραγγελία έφθασε και ο κ. Πάγκαλος στην ταβέρνα. Πεινούσε τόσο πολύ, που μούγκριζε και φοβήθηκε όλο το μαγαζί. ¨Οταν δε του είπε ο ταβερνιάρης ότι η παραγγελία του, θα αργούσε μισή ωρίτσα για να ψηθούν όσα παρήγγειλε, ποιος είδε τον αντιπρόεδφρο και δεν τον λυπήθηκε , αφού έβγαζε αφρούς από το στόμα του και παραλίγο να λιποθυμήσει και από το γδούπο να ρίξει το μαγαζί .

 Αγαπητό Πάμε Λουκέτο . Νομίζω πως ο, τι κι αν έχουμε με τον Πάγκαλο , σε μια τόσο δύσκολη θέση, θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε. Τον καλέσαμε στο τραπέζι μας, αυτόν και τους δυο άλλους άγνωστους που ήταν μαζί του και ευτυχώς ήταν λιανοί και τσιμπήσαμε όλοι από τα πιάτα μας να φύγει όλων μας και κυρίως του κ. Πάγκαλου η λιγούρα, που έτρωγε τις γαρίδες ολόκληρες και τέσσερα – τέσσερα τα πόδια από τα χταποδάκια.

Ξέχασα να σας πω ότι όλοι στην παρέα μας είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία σε αυτές τις στιγμές, όπως αναγνώρισε ο ίδιος κύριος Πάγκαλος , που κάπως συνήλθε και κάθισε πάλι στο τραπέζι του γιατί άρχισε να έρχεται η παραγγελία του, την οποία περιγράφω:

2 μερίδες κερφαλόπουλα
2 μερίδες λιθρίνια
2 μερίδες παλαμίδα
3 μερίδες γαύρο
3 μερίδες σαρδέλες
6 σολομούς
6 μπαρμπούνια
6 χάνους
2 σκουμπριά
2 οχταπόδια
1 τελάρο καλαμαράκια
12 συναγρίδες
μισό σκυλόψαρο
μία πέστροφα ( με το ποτάμι μαζί)
9 χωριάτικες
14 μοσχαρίσιες

Αγαπητό Πάμε Λουκέτο , πάγωσε όλο το μαγαζί. Aνεβάζω σε λίγο βίντεο στο you tube .  Ο ταβερνιάρης προσέλαβε 4 ακόμα γκαρσόνια για να μεταφέρουν όλα αυτά. Ο Θόδωρος, γιατί πια μιλούσαμε πια στον ενικό, κατέβαζε το ένα πιάτο μετά το άλλο. Άρχισαν να σπάνε τα κουμπιά από το πουκάμισο και δύο άλλοι πελάτες τραυματίστηκαν που τους ήρθαν σβιιιιιιν κατακέφαλα.

Τότε ο Θόδωρος έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα του . Μας φώναξε και εμάς να φάμε μαζί. Το μαζί τα φάγαμε στην πλήρη έκφρασή του. Πατήσαμε εγώ και η παρέα μου  πάνω σε δυο βουνά καραβίδες και πήγαμε στο τραπέζι του αντιπροέδρου και τον βοηθήσαμε και έτσι μαζί τα φάγαμε. Αυτό είναι όλο.

Ευχαριστώ.

Ο 35 χρονος που έφαγε τα ψάρια του Πάγκαλου.

ΥΓ. Μη με ρωτήσετε , για τα γλυκά, γιαούρτια , φρούτα που έφαγε μετά ο Θόδωρος για να χωνέψει.»

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αρπαξαν την πιατέλα και έφαγαν τα ψάρια του Πάγκαλου!
Ατάκες για τον ελεύθερο Στρος Καν
Παπανδρέου: Φέτος ο Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές,,,
Ραντεβού στην 6η δόση με νέες κασέτες
Το διαφημιστικό του Παπουτσή
Η ψήφος του Καραμανλη: «Ναι, μωρε, φτιάχτα!»
Ατάκες για τη νταντά Ελσα Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος και η Ελσα
Αυτή την ώρα ρίχνουν την 5η δόση δακρυγόνων

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com