Από τη «φούστα πλισέ» στη «φούστα Σισέ» – Στυλιστική ανάλυση

NULL

NULL

O γνωστός μόδιστρος ποδοσφαιρικολόγος  Πάνος Λουκέτος, σχολίασε  στυλιστικά στα πρωινάδικα  τη φούστα του Τζιμπρίλ Σισέ και έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την γκαρνταρόμπα του άσσου του Παναθηναϊκού .

»  Γεια σας καλές μου. Τα χρώματα του ντυσίματος του κυρίου Σισέ δένουν αρμονικά, μα πολύ αρμονικά. Τέλειο. Το μαύρο της φούστας, ταιριάζει τέλεια με το άσπρο σακάκι και όλα μαζί με το πράσινο εσώρουχό του, που δεν το βλέπουμε, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι το αγόρασε ειδικά για την περίσταση.

 Ο ιδανικός συνδυασμός θα ήταν βέβαια καλές μου,  ένα κόκκινο εσώρουχο , αλλά το ότι προτίμησε το πράσινο  και δείχνει πόσο δεμένος είναι με την ομάδα του και πόσο δεμένο το συνολάκι. Τέλειο.

Η φούστα όπως διακρίνουμε, είναι πλισέ και έχει καλές μου και ένα ποδοσφαιρικό νόημα ,  που για μας τις άσχετες …
με την μπάλα, μπορεί να μη σημαίνει πολλά, αλλά για τους ποδοσφαιρόφιλους σημαίνει πάρα πολλά. Πχ, άκουσα ότι παίζει με τον Ολυμπιακό και  αντί  να κάνει σουτ  «πλασέ» θα κάνει σουτ «πλισέ». 

Να πάμε όμως και στα άλλα αξεσουάρ  του κυρίου Τζιμπρίλ, καλές μου, που είναι και παιδαράς βέβαια, αχ! Τέλειο. Τα παπούτσια του είναι καθαρά γυναικεία, μποτάκι νούμερο 68, ιταλικό και με κορδονάκι 35 μέτρα, κατάλληλο  και για σκοινί να κλείνει η αστυνομία τους δρόμους όπου χρειάζεται. Αν προσέξουμε τον μύτο του παπουτσιού είναι καθαρά ποδοσφαιρικός και μια υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα καρφώσει ένα σούτ με  μύτο και  φοβερή δύναμη στον Ολυμπιακό, να τους τρυπήσει, αχ! Τέλειο.

Επειδή όμως το Σάββατο είναι πολύ επίσημο το ματς ο κύριος Σισέ μπορεί να φορέσει στον αγώνα ψηλοτάκουνη γόβα 15 εκατοστά, ένα εκατοστό δηλαδή για όσα γκολ έχει πετύχει, όσο μας πληροφόρησαν. Τέλειο, αχ!

Να πούμε όμως και τα στυλιστικά λάθη , δεν θα τα περάσουμε έτσι κι αυτά. Θα μπορούσε να πάει στην  εκδήλωση και με  ένα τσαντάκι ριγμένο στον ώμο. Πολύ όμορφο θα ήταν να έχει ένα πορτοφολάκι  φουσκωτό στο χέρι του  να βάλει το κινητό μέσο και δυο τρία πραγματάκια να φρεσκαριστεί στην τουαλέτα.  Θα έδενε και και ένα φούξια μαντηλάκι στο σακάκι, Γενικά πάντως τέλεια.

 Και από καθαρά στυλιστικής πλευράς, καλές μου, θα μπορούμε να πούμε ότι δημιουργήθηκε νέα μόδα. Από τη «φούστα πλισέ» περάσαμε  στη » φούστα Σισέ».Αχ! Τέλεια!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι: Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4309.html#more

Ο Σισέ «Γυναίκα της χρονιάς» !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html

 

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com