Ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2010 -11»

NULL

NULL

Ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2010-11» .Επειδή όμως δεν θα γίνουν φέτος  από το «`ΕΘΝΟΣ» , έγινε δημοσκόπηση από την εταιρία RASS, που την παρουσίασε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Έχουμε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα για τον πιο αξιόπιστο άνκορμαν, που είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Το γεγονός δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, αφού ο Χατζηνικολάου σαρώνει κάθε χρόνο στα τηλεοπτικά βραβεία και έχει κάνει και το 12 στα 12 και έχει ξεπεράσει και τον Ολυμπιακό.

Ο συνδυασμός εγκυρότητας, χαριεντισμών με τον Τράγκα και καταχεριασμού του Χρ. Κώνστα, έδωσε το θρίαμβο στο δημοφιλή άνκορμαν, που γιόρτασε στα μπουζούκια τη διάκριση. Ο κ. Χατζηνικολάου  συγκέντρωσε ακριβώς  το 30% του κοινού, μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή από αυτά που συγκεντρώνουν  αυτή τη στιγμή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί.

Αμέσως μετά έρχεται ο…
«Κανένας» με 17,8%  και έχει γίνει μεγάλο θέμα με αυτό. Ψάχνουν όλοι να βρουν ποιος είναι αυτός ο Κανένας να πάρει το βραβείο, αλλά δεν βρίσκεται πουθενά, γι αυτό  και το βραβείο αυτό θα πάρει πάλι ο κ. Χατζηνικολάου να του το παραδώσει.

Ακολουθεί η Μαρία Χούκλη  του δελτίου του ΑΝΤ1 με 12,5%, και αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα ότι έχει πάει από την ΕΡΤ στον ΑΝΤ1.

 Στην επόμενη θέση βρίσκουμε τον Αλέξη Παπαχελά (8,8%) και το ποσοστό αυτό το πήρε όλο για τη συνέντευξη με τον Θ. Πάγκαλο , ενώ  ακολουθεί ο Παύλος Τσίμας με 7,1%, για τη συνέντευξη με τον Σερ Μαρκεζίνη.

Οι επόμενες τρεις θέσεις είναι γυναικείες.  Όλγα Τρέμη (6,2%), Έλλη Στάη (5,7%), Σία Κοσιώνη (4,8%).
Η κ. Τρέμη με το ποσοστό αυτό που παίρνει ρίχνει το λιντ ιν από τα Μυστικά της Εδέμ μόνο κατά 58.9% και αυτό μας χαροποιεί όλους

Πολύ καλό  είναι το ποσοστό του 5,7% για την Έλλη Στάη , αφού τέτοιο ποσοστό, δεν τόχει δει  ούτε στον ύπνο της στο δελτίο. Η Σία Κοσιώνη το ποσοστό της μοιράζεται εξ ημισείας με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης  παίρνει 2,3% και γίνονται έρευνες, ποιοι είναι αυτοί που τον έχουν τιμήσει με την ψήφο τους.

Αμέσως μετά , τελευταίος δηλαδή,  έρχεται ο Αιμίλιος Λιάτσος με 1,9%, ποσοστό πολύ καλό αν λάβουμε υπόψη, ότι δεν μεταδίδει καθόλου πολιτικές ειδήσεις.

Η δημοσκόπηση  της RASS έχει πολλά κενά. Πχ, δεν υπάρχει άνκορμαν του ΑLPHA, αν υπήρχε όμως θα ήταν ο Κάτι Ψήνεται.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com