Αμάντα Γεωργιάδη: Λίγο πριν την Eurovision «ρίχνει» επικό γαλλικό στον αέρα

Αμάντα Γεωργιάδη

Άφωνους άφησε τους πάντες η εκπρόσωπος της Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη!

Την Αμάντα Γεωργιάδη συνάντησε ο δημοσιογράφος Αρτ και η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» λίγο πριν αποχωρήσει για τον διαγωνισμό της Eurovision 2022. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής αναφέρθηκε τόσο στην επερχόμενη συμμετοχή της όσο και στα… ελληνικά που μαθαίνει στον Νορβηγό σύντροφο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμάντα Γεωργιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος με βρήκε από την Ελλάδα και με ρώτησε αν θέλω να προσπαθήσω να στείλω κάποια τραγούδια για την Eurovision. Έστειλα τρία demos και οι άνθρωποι από την ΕΡΤ επέλεξαν αυτό το τραγούδι που τελικά θα πάει».

«Το αγόρι μου είναι γιατρός και είναι από την Νορβηγία. Ελληνικά δεν ξέρει αλλά προσπαθεί, δηλαδή κάνουμε λίγο μάθημα. Του μαθαίνω τα βασικά» συμπλήρωσε επίσης η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2022, Αμάντα Γεωργιάδη.

Όταν όμως ο ρεπόρτερ του MEGA αναρωτήθηκε τι να μαθαίνει η τραγουδίστρια στον σύντροφο της, εκείνη τον άφησε με ανοιχτό το στόμα όπως και τους τηλεθεατές! «Δηλαδή το μαλ…α! Όχι, όχι! Εντάξει».