Αλέφαντος: Ο Σίλβα να παίζει ισόβια , μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ!

NULL

NULL

Ξεχάσαμε ότι παίχτηκε μπάλα στο Καραισκάκη κι ευτυχώς ο Ν. Αλέφαντος, ξεπέταξε σε 30 δευτερόλεπτα επεισόδια και διαιτησία και μίλησε για μπάλα, με το δικό του απολαυστικό τρόπο.

Παραδέχτηκε τον Φερέιρα για τη δουλειά που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα, για τον οποίο  είχε πεί ότι δεν μπορεί να σταθεί…  όρθιος στον πάγκο. « Τον κρίνουμε για τη δουλειά του τον τελευταίο μήνα, μετά τον Εργοτέλη. «Ύστερα,  βλέπουμε».

Για τον Σισέ,  είπε  ότι είναι …
«παιχτούρα»  και για τον Λέτο μόνο καλά λόγια είχε: » Ο Λέτο ήταν φοβερός , έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Έχει αντοχή στην ταχύτητα. Έκανε κούρσα και μετά ήταν ξεκούραστος» .

Στον Φερέιρα είπε μπράβο , γιατί βάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, μπροστά από τα σέντερ μπακ: :»Ο Σίλβα πρέπει  να παίζει ισόβια , μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ!» .

 Για τον Ολυμπιακό  είχε εγκώμια μέχρι το 35`: «Ακατάπαυστο τρέξιμο μέχρι το 35`, αφού εγώ τάχασα. Είχανε κίνηση, είχανε ωραία ταχύτητα, αλλά οι φάσεις που έπρεπε να γίνουνε , μια ο Καντέ, μια ο Σαριέγκι, μια ό ένας,  ο άλλος, γλιτώνανε.

Δεν φαίνεται να πηγαίνει τον Μέλμπεργκ, γιατί έχει χάσει την ταχύτητα. Κοίταξε προς την κάμερα , έγινε ζουμ,ύψωσε τη φωνή του  και έστειλε μήνυμα για σέντερ μπακ:: » Θέλετε να πάρετε σέντερ μπακ; Τρεχάτε να πάρετε τον Παπασταθόπουλο! Τρεχάτε να πάρετε τον Παπασταθόπουλο! »

Για επεισόδια και λοιπά, είπε δυο λόγια μόνο , με το δικό του μοναδικό τρόπο, όμως:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μαρινάκη, γιατί έκανε μια λεβέντικη εξήγηση, να σου πει  ότι το γκολ του Κατσουράνη ήτανε κανονικό. Δίνω συγχαρητήρια, γιατί το ομολογεί. Αγαπάει τον Ολυμπιακό, είναι παθιάρης για τον Ολυμπιακό. Εχει το πάθος , σου λέει να φτάσω τον  μεγάλο Κόκκαλη που πήρε 12 τίτλους και έχασε τον 13ο ,  να πάρω εγώ … συνεχόμενα εφτά!».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!»- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Γεωργίου : Εγώ το βουλώνω, δεν διορθώνεται τίποτα!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_5532.html

Ο Κατσουράνης κάλυπτε τον Πάρντο- Παροξυσμός με το «Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη!».
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4859.html

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com