Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Λαμπαθάκης;

Γιώργος Λαμπαθάκης

«Με την Σίσσυ Φειδά δεν έχω επαφές».

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Φειδά στο «Σπίτι απ’την αρχή», με την οποία παραδέχεται πως δεν έχει κρατήσει επαφές. Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Λαμπαθάκης αποκαλύπτει στη συνέντευξη του Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Δήμητρα Καλφούντζου πως τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Σκύρο, ενώ σε λίγο καιρό περιμένουν με τη σύζυγο του το πρώτο τους παιδί.

«Επειδή η τηλεόραση δεν ήταν αυτοσκοπός, δεν ήταν ότι έψαξα μια καριέρα πάνω σε αυτό, για αυτό δεν νομίζω ότι μου λείπει το κομμάτι της διασημότητας. Με την Σίσσυ Φειδά δεν έχω επαφές, σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε, αλλά πάντα τη σκέφτομαι με τα καλύτερα συναισθήματα. Δεν έχουμε επαφές γιατί και εγώ είμαι λίγο δύσκολος, μουντρούχος, δεν σηκώνω εύκολα τηλέφωνα.

Είμαι μεταξύ Αθήνας και Σκύρου και κάποιων άλλων νησιών λόγω της δουλειάς μου. Αυτό γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια. Ήταν και η οικονομική κρίση. Το επάγγελμα μου με οδήγησε εκεί. Τη σύντροφο μου δεν την άφησα πίσω. Κάθε εβδομάδα πηγαινοέρχομαι. Στην αεροπορική με έχουν μάθει με το μικρό μου όνομα. Σε λίγο καιρό θα γίνω μπαμπάς. Έρχονται τόσο φυσιολογικά τα πράγματα που τα χαίρομαι και τα απολαμβάνω. Ο γάμος έγινε στην Σκύρο. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση μετά από 10 χρόνια που είμαστε με τη Χριστίνα. Εκεί γνωριστήκαμε. Το μωρό έρχεται σε 2,5 μήνες. Δεν μου έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, είμαι κατουρημένος από χαρά. Είναι κορίτσι», δήλωσε ο Γιώργος Λαμπαθάκης στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!