Δείτε για ποια πρόκειται...
Μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, τα νούμερα τηλεθέασης της ΝΕΡΙΤ επέστρεψαν στα συνηθισμένα τους επίπεδα… από 1% έως 9%. Οι “θερμοκρασίες” στην Αγία Παρασκευή θυμίζουν βορειοευρωπαϊκό χειμώνα και τίποτα μέχρι στιγμής δεν δείχνει ότι μπορεί να φέρει την άνοιξη στη δημόσια τηλεόραση -για καλοκαίρι ούτε λόγος.
Τη μονοτονία των μονοψήφιων της Ν ΕΝΑ έσπασαν χθες, Κυριακή, η ελληνική ταινία “Το στραβόξυλο” και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 18:00. Από τις 17:00 έως τις 19:00 ήταν το μοναδικό διάστημα που το κανάλι πέρασε πάνω από το 10%, φτάνοντας μέχρι το 15% μεταξύ 18:45 και 19:00.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η ΝΕΡΙΤ στο δυναμικό κοινό… πλησιάζουν στη θερμοκρασία που παγώνει το νερό!
Γιώργος Σκρομπόλας
Διαβάστε ακόμα:
Παρουσιαστής της ΝΕΡΙΤ: «Το μαύρο στην ΕΡΤ το έριξαν οι καταληψίες»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ