ΣΟΚ! Βρετανός παρουσιαστής κακοποίησε 60 παιδιά 13 – 16 ετών!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό αυτό που συνέβη στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο BBC. Η  βρετανική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη με την είδηση πως ένας παρουσιαστής του καναλιού, ο Jimmy Savile, αποδεικνύεται ως ο μεγαλύτερος παιδεραστής της χώρας!

Ο Savile ο οποίος πέθανε πέρσι σε ηλικία 84 ετών είχε βιάσει και κακοποιήσει σεξουαλικά 60 παιδιά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ορισμένα εκ των οποίων μέσα στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Οι καταγγελίες που σοκάρουν ξεκινούν από το 1959 και φτάνουν μέχρι το 2006, ενώ ο Savil φέρεται να είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρές ασθενείς σε νοσοκομεία για τα οποία συγκέντρωνε χρήματα. Το σκάνδαλο ξέσπασε μετά από ένα ντοκιμαντέρ του καναλιού «ITV», στο οποίο πέντε γυναίκες εξομολογούνταν ότι υπήρξαν θύματα του παρουσιαστή, είτε στο κανάλι, είτε στο πανάκριβο αμάξι του, είτε ακόμα και στο σχολείο τους!

Το BBC φέρεται να γνώριζε τις «αρρωστημένες» πράξεις του εργαζόμενού του, ωστόσο, δεν έκανε το παραμικρό. Μετά και την προβολή του ντοκιμαντέρ, πολλές πόλεις αφαίρεσαν τιμητικές πλάκες που είχαν αφιερώσει στη μνήμη του, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ζήτησε εξηγήσεις από το BBC, ενώ εσωτερική έρευνα καλείται να ρίξει φως στις συνέργιες του παρουσιαστή κυρίως με τεχνικούς και παραγωγούς του καναλιού, που γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν