Ποιοι θα είναι …Μες στην καλή χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα η παρέα του Alpha...

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου η Μάρθα Καραγιάννη μιλά για το θέατρο, τις ταινίες της που έγραψαν ιστορία, τον έρωτα, τη φιλία και την σύγχρονη Ελλάδα.

Ο Χάρης Ρώμας μιλά για τον έρωτα, τις παλιές συνεργασίες, αλλά και το νέο του θεατρικό έργο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για την μητρότητα, την οικογένειά της και την αποχή της από την τηλεόραση.

Ακόμα, ο Γιώργος Τσαλίκης, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του.

Τέλος ο Πάνος Φασουλής, μας σερβίρει μοσχαράκι με γλυκιά σάλτσα φρέσκιας τομάτας και βερίκοκου στη γάστρα με συνοδευτικό πιλάφι με μέλι και κανέλα, ο Νίκος Κωνστάντης υποδέχεται τον νέο χρόνο με καλοτυχία φτιάχνοντας ένα Πρωτοχρονιάτικο στεφάνι, ο Γιάννης Μιχαηλίδης μας δείχνει το σωστό μακιγιάζ για κορίτσια στην εφηβεία και η Φιλίππα Κατσαρού μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας γούνινα γιλέκα.

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Louisa Eldivina, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, μας βάζει σε γιορτινό κλίμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την συνοδεύει στο πιάνο, ο Μάνος Ψιστάκης.

Ο Κώστας Λεφάκης μοιράζεται μαζί μας προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη χρονιά που έρχεται.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Αργύρης Αγγέλου μας μιλούν για την παράσταση «Annie» στην οποία συμπρωταγωνιστούν και θυμούνται την εποχή που η πρώτη ήταν καθηγήτρια και ο δεύτερος μαθητής στη δραματική σχολή.

Ακόμα, ο Γεράσιμος Γεννατάς μιλά για τον ρόλο του στην παράσταση «Η Εκδίκηση της Ίρμα Βεπ» και στην «Πατριδογνωσία», αλλά και γι’ αυτόν που πρόκειται να αναλάβει, του πατέρα.

Τα παιδιά ηλικίας 5-6 ετών από το Παιδικό Πανεπιστήμιο μας παρουσιάζουν απόσπασμα από τη φετινή τους παράσταση, «Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη».

Τέλος, η Θωμαΐς Απέργη μας διασκεδάζει με τις επιτυχίες της και «κλείνει» μαζί μας το 2013.