Αποκλειστικό: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο θα βλέπουμε στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου τα Σαββατοκύριακα;

Από πότε θα μας λέει καλημέρα;

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Εδώ είμαστε» από τη συχνότητα του E-TV με τον Δημήτρη Βλάχο, να μας καλημερίζει στη θέση του Γιώργου Καραμέρου. Μαζί του ήταν η Αγγελική Καρδιόλακα και η Μαριαλένα Ανδρέου.

Από την πρώτη βδομάδα τα νούμερα που σημείωσε η εκπομπή με παρουσιαστή τον Δημήτρη Βλάχο ήταν υψηλά αφού έφτασε στους 300.000 τηλεθεατές σε σχέση με τις 50.000 με 100.000 χιλιάδες που έκανε όσο την παρουσιάση είχε ο Γιώργος Καραμέρος. Αυτό ικανοποιησε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους του καναλιού, που αποφάσισαν να επενδύσουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και έτσι θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο της εκπομπής, όσο και στα σκηνικά που θα υπογράφει ο σκηνογράφος Μιχάλης Αθανασιάδης. Όσο για την σκηνοθεσία, αναλαμβάνει ο Κώστας Υφαντής.

Φυσικά,η εκπομπή θα αποκτήσει μια άκρως νεανική προσέγγιση και μέσα στο πλαίσιο των αλλαγων , θα ενταχθεί στο δυναμικό της εκπομπής από το Σάββατο 10/6 η Βάσω Κολλιδά. Η παλιά συνεργάτιδα του Κους Κους το μεσημέρι επιστρέφει στις οθόνες μας στη θέση της Αγγελικής Καρδιόλακα.

Παυλίνα Ντάσιου