Κ. Σακάκου: Η Μενεγάκη είναι TV idol μιας περασμένης εποχής

Διαβάστε τι είπε στην τελευταία της συνέντυεξη

Μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, τις τελευταίες ημέρες την είδαμε και πάλι στη μικρή οθόνη να παρουσιάζει τα σποτάκια του MEGA  για τον «Καναλάρχη».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV BOX η Κέλλυ Σακάκου μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για τις εκπομπές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την Ελένη Μενεγάκη, απάντησε:
«Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα ένα TV idol αλλά μιας περασμένης εποχής, όταν η γκλαμουριά και η επιφανειακή προσέγγιση επικρατούσαν στην τηλεόραση αλλά και στην κοινωνία. Ήταν τα χρόνια της χαριτωμενιάς και του χαρούμενου, χωρίς να υπάρχει κάποια πραγματική αιτία για αυτό. Ο κόσμος λόγω των οικονομικών συνθηκών, έχει γίνει πιο σκεπτόμενος και πραγματικά δεν έχω παρακολουθήσει εκπομπές της Ελένης για να δω αν έχει προσαρμοστεί».

Παρακολουθεί τούρκικα σήριαλ;
«Όχι γιατί απλώς θεωρώ τις ιστορίες τους απλοϊκές ενώ δε ντρέπομαι να πω ότι με απωθεί και η γλώσσα».

Τι βλέπει στην τηλεόραση;
«Θεωρώ πως η τηλεόραση είναι προσωποκεντρική και για αυτό δε δίνω μεγάλη βάση στις εκπομπές αλλά στους παρουσιαστές. Μου αρέσει η ερμηνεία της Μάγκι Σμιθ στη σειρά 'Ο πύργος του Ντάουντον» και από ελληνικά προγράμματα ξεχωρίζω τα 'Κλεμμένα όνειρα'».

Πώς αποφάσισε να φύγει από την ΕΡΤ;
Βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία και ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας, αποχώρησα με εθελουσία έξοδο, μια συνήθη τακτική των ημερών μας. Μετά τη φυγή μου από την ΕΡΤ, σταμάτησε να υφίσταται και η ειδικότητα…

Διαβάστε ακόμα:

Ποια προγράμματα ψηφίσατε να δείτε στο MEGA στις 2 Φεβρουαρίου;