Χριστίνα Λαμπίρη: «Γι αυτό πρότεινα να σταματήσει το eXceL!ent»!

Διαβάστε όσα αναφέρει η παρουσιάστρια...

Στο περιοδικό ΟΚ μίλησε  η Χριστίνα Λαμπίρη και αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν την εκπομπής της να κόβεται στις 28 Φεβρουαρίου.

«Αυτό ήταν κοινή μου απόφαση, όταν κάποια στιγμή μου ανακοινώθηκε  από τον σταθμό ότι θα πρέπει το μπάτζετ της εκπομπής να μειωθεί στο μισό. Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δε τέθηκε ποτέ ζήτημα τηλεθέασης. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η εκπομπή είχε διπλασιάσει τα νούμερα της, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για μια εκπομπή που χαριτολογώντας αποκαλώ «ο τρελός του χωριού» γιατί προηγείται και έπεται ειδησιογραφικών εκπομπών, θεωρώ ότι έδωσα μια μάχη και την κέρδισα».

«Μου εξήγησαν ότι θα έπρεπε να μειωθεί το μπάτζετ κατά 50% σε όλα τα επίπεδα ώστε να βρεθούν χρήματα για να γίνει ακόμα μια παραγωγή που θα προβαλλόταν μετά τη δική μου ή να σταματήσει. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες μιας lifestyle εκπομπής, που απαιτούν πολλές εξωτερικές συνδέσεις, μοντάζ και βραδινά συνεργεία προτίμησα να σταματήσουμε γιατί πίστευα ότι δεν υπήρχε περιθώριο να μειώσουμε τα έξοδα της παραγωγής. Επειδή σεβόμουν απόλυτα την αγωνία του εργοδότη μου που προσπαθούσε να βρει μια λύση για να μπορεί στο τέλος του μήνα να πληρώνει τους μισθούς των υπαλλήλων του, γι αυτό και πρότεινα να σταματήσει το eXceL!ent».

Διαβάστε ακόμα:

Έντονες διαφωνίες από τους «Δέστε τους» για Ηλιάδη – Γκέντζογλου – Τι είπαν για Μελέτη – Λαμπίρη;

Πόλεμος on air σε Μελέτη – Λαμπίρη για τη Μπεκατώρου