Επιστρέφει για να βάλει σε τάξη τα σπίτια μας!

Είναι γνωστό ότι λόγω της οικονομικής κρίσης περνούμε περισσότερες ώρες στα σπίτια μας. Κι είναι λογικό να θέλουμε να τα κάνουμε ωραιότερα, έστω κι αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουμε πολλά.

 Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και στιλ. Αυτό έρχεται να μας… διδάξει μέσα από την καινούργια τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να βγει σύντομα στον αέρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου λοιπόν η Σίσσυ Φειδά που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό όταν ξεκίνησε να παρουσιάζει στον ALPHA την εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ και μέσα από την καινούργια εκπομπή θα δίνει συμβουλές για το πώς μπορούν οι τηλεθεατές χωρίς πολλά χρήματα να βάλουν σε τάξη και να ομορφύνουν το σπίτι τους.

Αυτή την περίοδο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και η καινούργια εκπομπή πρόκειται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ μέσα στον Ιανουάριο με τη Σίσσυ Φειδά να δίνει έξυπνες, αλλά και οικονομικές λύσεις για διακόσμηση στα σπίτια μας.

Γρηγόρης Μελάς