O Κώστας Στεφανής υποδέχεται την Κατερίνα Λέχου

«Traction», σήμερα στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια έρχεται «διαβασμένη» και ενημερωμένη για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της αυτοκινητοβιομηχανίας, κάθεται στο κάθισμα του οδηγού και με χαρακτηριστική άνεση μιλάει για το τεχνολογικό θαύμα ονόματι Audi Q5 Hybrid Quattro Tiptronic. Ένα τεχνολογικό δημιούργημα που πάει παντού και που δεν λέει όχι σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής

Seat Leon Cupra
Η νέα γενιά Seat Leon Cupra, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ιπποδύναμη που βάζει φωτιά στην άσφαλτο και ελκυστική τιμή θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των «καυτών» hatchback. Οι συνεργάτες του «Traction» το οδηγούν στη Βαρκελώνη και μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

KERS (Kinetic Energy Recovery System)
Ένα μικρό μηχανολογικό θαύμα, αυτό είναι το περίφημο KERS που βοήθησε τη Formula 1 να αλλάξει πρόσωπο, να γίνει πιο θεαματική και ανταγωνιστική. Το σύστημα που αποθηκεύει ενέργεια από την επιβράδυνση και την αποδίδει ως επιπλέον ώθηση για μερικά δευτερόλεπτα, είχε μια συναρπαστική πορεία στον κόσμο των Grand Prix, δίνοντας το παράδειγμα και για τα αυτοκίνητα παραγωγής. Από φέτος εξελίχθηκε σε κάτι αρκετά διαφορετικό, οπότε το Traction δεν μπορεί παρά να αποτίσει φόρο τιμής.

Κατασκευαστές και Motorsport
Δύο συντάκτες της εκπομπής συναντιούνται σε έναν ιδιαίτερο χώρο. Μπροστά από δύο αυτοκίνητα θρύλους των ράλι, μια Lancia HF Integrale και ένα Audi Quattro A1, συζητούν για όσα έχουν προσφέρει οι αγώνες στην παγκόσμια αυτοκίνηση σε επίπεδο ασφάλειας και τεχνολογίας. Συζητούν επίσης και για τις επιπτώσεις που έχει η απομάκρυνση ενός εργοστασίου από τους αγώνες, όσον αφορά στο εμπορικό μέλλον των αυτοκινήτων που παράγει.

Piaggio Scarabeo 200
Άλλος ανακάλυψε τον τροχό, άλλος την Αμερική και το Scarabeo έχει χρεωθεί την «ανακάλυψη» των μεγάλων τροχών στα scooter. Από μοντέλο της Aprilia έγινε μάρκα και συνεχίζει να πρωτοπορεί. Πώς; Το 200i είναι το πρώτο scooter που απέκτησε δύο προγράμματα απόδοσης, για οικονομία και επιδόσεις.