Έρχεται η Ελένη…

Επιστρέφει με νέα παρέα, πολύ διάθεση και θετική ενέργεια.

Σήμερα στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και πάλι στον αέρα του ALPHA. Το τρέιλερ της εκπομπής μετράει τις τελευταίες μέρες αντίστροφα για την πρεμιέρα…

Η θεματολογία

Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας.

Οι συνεργάτες

Η παρέα της Ελένης φέτος περιλαμβάνει τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Άση Μπήλιου και τον Βασίλη Καλλίδη, στους ρόλους που γνωρίζουμε, την «άσωτη» Κατερίνα Ζαρίφη που επιστρέφει, και τις νέες αφίξεις Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Αντωνία Καλλιμούκου!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της μετά την τελευταία πρόβα!

Η πρώτη εκπομπή

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη για φέτος. Πολλά από τα σενάρια αναφέρουν και το όνομα του Γιάννη Λάτσιου, ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν έχει πιθανότητες να συμβεί. Ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος θα τραγουδίσει για την Ελένη που τον συμπαθεί πολύ. Επιπλεόν, προβληματισμένος φάνηκε τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Καλλίδης, όσον αφορά στα πιάτα που θα πρέπει να ετοιμάσει στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει για πρώτη φορά όλη την παρέα της εκπομπής!

Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη;

Τι θα μαγειρέψει ο Βασίλης Καλλίδης στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη;

Ο Λάτσιος καλεσμένος στη Μενεγάκη;

Δείτε το τρέιλερ της Ελένης Μενεγάκη!