Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο για το γνωστό ζευγάρι

Κωνσταντοπούλου Καραναστάσης

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς λίγο πριν την επιστροφή στα βουλευτικά έδρανα.

Τη Μύκονο επέλεξαν για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης. Την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και τον βουλευτή του κόμματος εντόπισε ο φακός του Mykonos Live TV να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα σοκάκια του νησιού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφός της βρέθηκαν στο μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά για προσκύνημα και στη συνέχεια περιπλανήθηκαν στα στενά συνομιλώντας με κόσμο.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, οι δυο τους είναι χαλαροί και χαμογελαστοί, ενώ η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μία τιρκουάζ εσάρπα.

«Έχω να σας πω ότι εντυπωσιάστηκα με τον σύντροφό της. Ένας πολύ γοητευτικός άντρας, ψηλός. Δεν την είχα ξαναδεί στη Μύκονο τη Ζωή. Ήταν πολύ χαρούμενοι, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για το προσκύνημα. Κι εμένα μόλις με είδε χαμογέλασε αμέσως», ανέφερε ο Πέτρος Νάζος για το γνωστό ζευγάρι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, γνωρίστηκαν στο Θέατρο Τέχνης και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Νιώθω ασφάλεια, θέλω ανθρώπους που δεν με πουλήσουν, δεν θα λακίσουν σε μία δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κάμερα του Super Κατερίνα λίγες ημέρες μετά τις δεύτερες εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.