ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 ως 20 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;

Μια εβδομάδα ξεκινά και στο μενού της διαθέτει μια δύσκολη έκλειψη. Πως θα σε επηρεάσει; Τι πρέπει να προσέξεις; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εκπλήρωση κάθε σου επιθυμίας φαίνεται πως θα είναι δυνατή αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες γίνονται τώρα πραγματικότητα και τα όνειρά σου, που σχετίζονται με τη δουλειά σου, εκπληρώνονται. Οι συνεργάτες και οι ανώτεροί σου δείχνουν τον θαυμασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου και εσύ απολαμβάνεις τώρα τους καρπούς των κόπων σου. Η αισθηματική σου ζωή αποκτά ουσία, καθώς η γοητεία και η λάμψη σου θα βοηθήσουν να κάνεις αισθητή την παρουσία σου κερδίζοντας την προσοχή των άλλων. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου. Αν έχεις κάποια σταθερή σχέση, βρες τρόπους να την ανανεώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου τη δική σου διαίσθηση που συνήθως δεν πέφτει έξω. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική από την Μ. Παρασκευή μέχρι το Πάσχα, που η Αφροδίτη θα κινείται στους ονειροπόλους Ιχθείς και θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα. Σίγουρα θα σου βγει σε καλό.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο. Φρόντισε να μην ξοδεύεις αλόγιστα, ώστε να ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο TLIFE