Ζέτα Δούκα: Στο νοσοκομείο συγγενικό πρόσωπο της ηθοποιού!

Ζέτα Δούκα

"Υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση..."

Μεγάλη θλίψη και αγωνία έχει μέσα της, η Ζέτα Δούκα. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο η αγαπημένη της θεία της ηθοποιού, καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Από τη πρώτη στιγμή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρέθηκε στο πλευρό της και την βοήθησε με όποιο τρόπο μπορούσε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του Instagram, η Ζέτα Δούκα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα.

Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, είναι καλά και χαρούμενη.

Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Mediterraneo, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του! #love #care #bethere #family #positivethinking #prevention», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.