Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Δεν κοιτάω τι κάνουν τα περσινά κορίτσια του GNTM, δεν θα ασχοληθώ με την καριέρα τους”

Ζενεβιέβ Μαζαρί

"Δεν καταλαβαίνω, τι έκανε δηλαδή η Καζαριάν; Πήγε και χτύπησε την πόρτα του Ίψεν και είπε "Βάλτε με να παίξω";

Με όλες τις ερωτήσεις που δέχεται γίνεται έξαλλη η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τι ήταν να την ρωτήσει ο Τάσος Μπιμπισίδης από το Down Town αν κρατάει επαφή με τα περσινά κορίτσια του GNTM; Ποιος είδε τη Ζενεβιέβ και δεν την φοβήθηκε. Όσο για την Ειρήνη Καζαριάν και τον Ίψεν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι κατηγορηματική.

Έχεις επαφή με τα περσινά κορίτσια; Μαθαίνεις νέα τους;

Παιδί μου, δεν έχω χρόνο να δω τα παιδιά μου, θα κάθομαι να κοιτάω τι κάνουν τα περσινά κορίτσια; Δεν είμαι booker για να ασχολούμαι μαζί τους. Μαθαίνω τα νέα τους και λέω μπράβο τους, αλλά δεν θα ασχοληθώ και με την καριέρα τους.

Η Ειρήνη Καζαριάν παίζει στο θέατρο. Έχει γίνει viral αυτό, δεν μπορεί να μην το έμαθες.

Μπράβο της. Αφού τη διάλεξε ο σκηνοθέτης, καλά κάνει. Δεν καταλαβαίνω, τι έκανε δηλαδή το κορίτσι; Πήγε και χτύπησε την πόρτα του Ίψεν και είπε “Βάλτε με να παίξω”; Τη διάλεξε ένας σκηνοθέτης, την κάλεσε, την είδε, θεώρησε ότι του κάνει και την πήρε. Πού είναι το κακό; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν τη λογική. Θα καθόμαστε να απολογούμαστε γιατί μας επέλεξε ένας άνθρωπος; Το βρίσκω τραγικό. Και στην τελική, οι ηθοποιοί δεν κάνουν φωτογραφίσεις μόδας; Δεν κάνουν διαφημιστικά; Τα καλύτερά τους λεφτά βγάζουν από αυτά. Εκεί γιατί δεν πάνε να τους ρωτήσουν: “Γιατί, κύριε, έκανες διαφημιστικό, ενώ είσαι ηθοποιός”;