Ζαφείρης Μελάς: «Προφανώς η Ναταλία Γερμανού δεν κατάλαβε αυτό που εννοούσα»

Ζαφείρης Μελάς

«Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Με αποπήρε και είπε διάφορα», λέει ο Ζαφείρης Μελάς.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Ναταλία Γερμανού.

Θα θέλατε να μου αποσαφηνίσετε τη δήλωσή σας ότι είστε και με τις δυο πλευρές όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος πολύ γνωστών ηθοποιών;

Καταρχήν να ξανά διευκρινίσω ότι είπα τη γνώμη μου μόνο σε ό,τι αφορά τον κύριο Χαϊκάλη. Άκουσα λοιπόν που έλεγε η κοπέλα που τον κατήγγειλε, ότι την ενοχλούσε μέσω τηλεφώνου κλπ. Και αναρωτήθηκα γιατί απλά δεν του έκλεινε το τηλέφωνο και καθόταν και τον άκουγε.

Δηλαδή αν με πάρει κάποιος εμένα τηλέφωνο και αρχίσει να μου λέει διάφορα, θα κάτσω και θα τον ακούσω; Θα του το κλείσω επί τόπου. Αυτή ήταν η άποψη μου, δεν μίλησα για κανένα άλλον. Δεν είμαι και με τις δύο πλευρές, είμαι μόνο με την πλευρά των γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες.

Δεν γίνεται να βιάζεται η κάθε γυναίκα, το κάθε κορίτσι, το κάθε παιδί από τον κάθε ανώμαλο και τρελό. Μίλησα μόνο για τον κύριο Χαϊκάλη και αυτή είναι η άποψή μου. Και όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την κυρία Γερμανού, προφανώς κάτι δεν κατάλαβε καλά από αυτά που εννοούσα και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε.

Έχετε μιλήσει με την κυρία Γερμανού; Καθώς είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ συζητήσιμος και δίκαιος…

Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Με αποπήρε, γιατί νόμιζε ότι ήμουν με το μέρος των βιαστών και είπε διάφορα. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα.