Ζαχαρίας Ρόχας: «Εμφάνισε ένα γλοιοβλάστωμα, καρκίνο στον εγκέφαλο από τη στενοχώρια»

Ζαχαρίας Ρόχας

"Πριν από τρία έχασα και την αδερφή μου την Ελένη που είχε κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα με τις καρωτίδες" ανέφερε ο Ζαχαρίας Ρόχας.

Ο Ζαχαρίας Ρόχας έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις απώλειες των αγαπημένων του προσώπων.

Τραγικό. Από κορωνοϊό «έφυγε» η μητέρα σου;

Όχι. Ξαφνικά εμφάνισε ένα γλοιοβλάστωμα, δηλαδή καρκίνο στον εγκέφαλο, ο οποίος αναπτύχθηκε στο κέντρο λόγου και κίνησης εν μέσω της πανδημίας. Προφανώς τον ανέπτυξε λόγω της στενοχώριας της για τον εγκλεισμό γιατί ήταν πολύ δραστήριος άνθρωπος κι έφυγε μέσα σε τρεις μήνες! Η μάνα μου ήταν ένας φοβερός άνθρωπος. Συνεχώς σε κίνηση. Πριν από τρία έχασα και την αδερφή μου την Ελένη που είχε κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα με τις καρωτίδες. Με τον πατέρα μου που «έφυγε» πριν από 15 χρόνια, επειδή είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας λόγω του τσιγάρου, είχα εξοικειωθεί κάπως με την ιδέα ότι θα τον χάσουμε σύντομα. Φαντάσου ότι τόσο μανιώδης καπνιστής ήταν που με την μπουκάλα του οξυγόνου όπου με το ζόρι ανέπνεε, άναψε τσιγάρο και παρά λίγο να ανατιναχθεί!