Υβόννη Μπόσνιακ: «Περπάτησα ξανά στην πασαρέλα δέκα χρόνια μετά για τον Γιάννη Λάσκο»

Υβόννη Μπόσνιακ

"Θαυμάζω τη δουλειά του και για ακόμα μία φορά πέρασα τέλεια στα MadWalk" ανέφερε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Υβόννη Μπόσνιακ στο catwalk του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου κατά τη διάρκεια του πρόσφατου MadWalk, που φέτος συμπλήρωσε τα 10 χρόνια. Η βραδιά ήταν γεμάτη μόδα, μουσική και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Μία από αυτές ήταν και η πασαρέλα της Υβόννης Μπόσνιακ. «Περπάτησα στην πασαρέλα ξανά δέκα χρόνια μετά, για τον αγαπημένο μου φίλο και σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο. Θαυμάζω τη δουλειά του και για ακόμα μία φορά πέρασα τέλεια», αποκάλυψε μιλώντας στο «Secret» και στην Σάσα Σταμάτη και πρόσθεσε: «Το ευχαριστήθηκα πολύ, αν και ήμουν αγχωμένη. Τελικά, είναι σαν το ποδήλατο: δεν το ξεχνάς ποτέ». Η συλλογή Laskos Black Edition δημιουργήθηκε ειδικά για τα δέκα χρόνια του MadWalk. Ο σχεδιαστής δημιούργησε μια συλλογή με μαύρα αρχιτεκτονικά σύνολα σε διαφορετικές υφές και λάμψεις, με φουτουριστική διάθεση, επηρεασμένα από το ανδρόγυνο look των εικόνων του διάσημου φωτογράφου μόδας Helmut Newton.

ΠερπάΗ Υβόννη Μπόσνιακ ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, καθώς περπάτησε και έκλεισε το show του σχεδιαστή έπειτα από αποχή δέκα ετών από τις πασαρέλες. Επιτυχημένη ήταν και η εμφάνιση του γκρουπ Dimmy and the Bad Heart, το οποίο ήρθε από το Λονδίνο ειδικά για την επετειακή βραδιά 10 Years MadWalk 2020 και «έντυσε» μουσικά το show του Γιάννη Λάσκου με το single του «For you».