«Υποτιμούσαν την Κατερίνα στο MasterChef, της έλεγαν “είσαι κομμώτρια, δεν αξίζεις να είσαι εδώ”»

MasterChef

«Το βράδυ της αποχώρησής της από το MasterChef ήταν στενοχωρημένη και πολύ φορτισμένη από τις αντιδράσεις των παιδιών».

Για την Κατερίνα Λένη μίλησε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο Ηρακλής Αποστολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου.

Οι παλιοί παίκτες πιστεύετε ότι έφεραν αναστάτωση στο σπίτι;

Η Κατερίνα δέχθηκε μια υποτίμηση σε πολύ μεγάλο βαθμό επειδή είναι κομμώτρια. Της έλεγαν «είσαι κομμώτρια και δεν αξίζεις να είσαι εδώ και θα έπρεπε να είσαι στα κομμωτήρια». Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μας ήταν εκεί πέρα γιατί το άξιζε. Και η Κατερίνα απέδειξε πάρα πολλές φορές ότι είναι πολύ δυνατή στο μαγειρικό κομμάτι. Από κει και πέρα, η Μάρλεν και η Μαριάννα έφεραν υπερβολική αναστάτωση και ίντριγκες στο MasterChef.

Θεωρείτε αδικία το γεγονός ότι έφυγε η Κατερίνα από το MasterChef;

Δεν το θεωρώ άδικο, γιατί δεν έβαλε όλα τα στοιχεία στο πιάτο. Και οι κριτές έκριναν ότι έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια. Αμα δεν κάνεις σωστά το πιάτο σου φεύγεις, δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο. Το θεωρώ κρίμα όμως από τη μεριά μου, γιατί θα μπορούσε να δώσει ακόμη πιο πολλά και ήταν από τα άτομα που είχαν ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.

Μιλήσατε το βράδυ της αποχώρησης; Τι σας είπε;

Ηταν στενοχωρημένη και πολύ φορτισμένη από τις αντιδράσεις των παιδιών. Και εγώ συγκινήθηκα με την αποχώρηση της Κατερίνας, γιατί την αγαπώ ως άνθρωπο και την εκτιμώ. Είναι ένα άτομο αληθινό, έχει ηθικές αξίες, έχει μπέσα και αξιοπρέπεια.

Την μπέσα την ανέφερε και η ίδια στο γράμμα της.

Το γράμμα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτοί που είχαν κάτι με την Κατερίνα, σίγουρα θα προβληματίστηκαν. Δεν αναφερόταν μόνο στον Γιώργο αλλά και σε άλλα άτομα. Εξάλλου στην αποχώρησή της είδαμε τη Μαριάννα και την Ντέμη να χαίρονται με κακό τρόπο που έφυγε η Κατερίνα από το παιχνίδι.

MasterChef

Θεωρείτε ότι υπήρξε υπερβολική ή τελικά έλεγε αλήθειες;

Η Κατερίνα στα περισσότερα που έλεγε δεν ήταν υπερβολική, απλώς δεν είχε τον τρόπο να τα εκφράσει, τα έλεγε πολύ έντονα, αλλά έλεγε αλήθειες, δεν έχει πει ψέματα.

Ακόμα και όταν είπε ότι το σπίτι ζέχνει και δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής;

Υπήρχε μια αναστάτωση και μια βρωμιά στο σπίτι, καθώς ήταν πολλά τα άτομα. Οταν συγκατοικείς με 23 άτομα, πολλά θα συμβούν σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής, και όταν δεν έχεις συνηθίσει αυτόν τον τρόπο ζωής σού φαίνονται όλα περίεργα.

Γιατί πιστεύετε ήταν τόσο έντονη η σχέση της με τον Γιώργο; Υπήρξε έλξη κάποια στιγμή, όπως άφησε να εννοηθεί η Ντέμη;

Δεν υπάρχει ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να θέλει η Κατερίνα ερωτικά τον Γιώργο, δεν τον συμπαθούσε, δεν υπήρχε κανένα ερωτικό φλερτ. Ολα αυτά είναι εικασίες των παιδιών.

Στα όσα είπε η Κατερίνα για την Ντέμη, ότι έτρωγε σαλάμια και τυριά ενώ είναι βίγκαν, εσείς τι απαντάτε;

Η Ντέμη είχε κάποια φυτικά σαλάμια ή σόγιας για βίγκαν. Αν κατέβηκε και έφαγε κάτι άλλο, δεν ήμουν εκεί να το δω.