«Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά το σταμάτησα εγώ»

Σάκης Κατσούλης

Όλα όσα εξομολογείται η Μαρία Καρλάκη για την γνωριμία της με τον παίκτη του Survivor.

Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν παίκτρια του φετινού Survivor. Όμως,  οι κουβέντες που έκανε με την παραγωγή του reality στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς δεν κατέληξαν σε συμφωνία. «Καλύτερα!», λέει σήμερα στην «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια, η Μαρία Καρλάκη. «Το τελευταίο διάστημα με έχει κουράσει το τόσο πολύ reality που περιέχει αυτό το -κατά τ’ άλλα αγωνιστικό- πρόγραμμα. Όταν το παρακολουθώ, λέω ευτυχώς που δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και δεν πήγα» εξηγεί.

Μαρία Καρλάκη

Σε ερώτηση σε ποια ομάδα θα της άρεσε να διαγωνιζόταν σε περίπτωση που είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, απαντά αφοπλιστικά: «Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε στους Μπλε, ούτε στους Κόκκινους. Καλύτερα να ήμουν σε μια τρίτη ομάδα, με άλλους παίκτες. Αν έπρεπε να επιλέξω παρ’ όλα αυτά θα επέλεγα να είμαι σε μια ομάδα παίκτες που να ξέρουν να κερδίζουν για να μπορώ να τρώω», σημειώνει η Μαρία Καρλάκη.

Ήταν πριν λίγες εβδομάδες όταν η Μαρία Καρλάκη δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πως είχε παλιότερα ένα αθώο φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη, τον παίκτη μπήκε στο φετινό Survivor μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία είχε μια σύντομη σχέση στο παρελθόν και βρήκε εκεί την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η δήλωση της ανακυκλώθηκε από άλλες  εκπομπές και διάφορες ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να διογκωθεί και το όλο πράγμα κάπως μπλέχτηκε, προκαλώντας τη δυσφορία της.

«Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Δεν είχαμε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Απλώς ήμασταν στην αρχή μιας γλυκιάς γνωριμίας. Είχε έρθει στην παρουσίαση του τραγουδιού μου, του »Γιαρέμ», υπήρξε ένα φλερτ αλλά το σταμάτησα εγώ γιατί ήμουν »κολλημένη» με τον πρώην μου», δηλώνει.