«Υπήρχαν κάτι «καλοί» άνθρωποι που έβαζαν λόγια στη Μενεγάκη και σ’εμένα»

Ελένη Μενεγάκη

«Όταν αηδιάζω για κάτι, δεν ασχολούμαι άλλο...»

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία κόντρα με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο εδώ και χρόνια οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί καθώς όπως ισχυρίζεται ο Μεγακλής Βιντιάδης σε συνέντευξή του στο Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού, υπήρχαν άτομα μέσα από την παραγωγή που έβαζαν λόγια.

Με την Ελένη Μενεγάκη μιλάς;

Όχι, έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάτι μαζί της. Υπήρχαν κάτι «καλοί» άνθρωποι μέσα στην παραγωγή, οι οποίοι ήθελαν να κάνουν «τον καλό» στην Ελένη, αλλά και σ’ εμένα, κι έλεγαν διάφορα και στους δυο μας. Με μένα «έτσι», σ’ εκείνη «αλλιώς». Αυτό το ανακάλυψα αργότερα.

Δεν προσπάθησες να της εξηγήσεις; 

Όταν αηδιάζω για κάτι, δεν ασχολούμαι άλλο, περιμένω να τελειώσει για να εξαφανιστώ. Να πιάνω και να λέω: «Μου είπανε…» και «τους είπα…». Αυτά όλα είναι… Δεν τα πάω.

Θα μπορούσες στο μέλλον να συνεργαστείς με την Ελένη Μενεγάκη;

Βεβαίως, θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Ελένη, εννοείται, γιατί όχι; Θέσε το ερώτημα και στην Ελένη… Εγώ μπορεί να θέλω και η Ελένη να μη θέλει, απλά τα πράγματα και είναι σεβαστό. Θα ήταν ωραίο να συνεργαζόμασταν, θα ήταν πολύ καλή διαφήμιση, θα γινόταν κους – κους.