Ξέσπασε η Θωμαή Απέργη! Τι έγραψε για την Όλγα Φαρμάκη;

Θωμαή Απέργη

Τα σχόλια που έκαναν έξω φρενών την Θωμαή Απέργη!

Τα σχόλια στο twitter για την Όλγα Φαρμάκη έκαναν τη Θωμαή Απέργη να ξεσπάσει. Η τραγουδίστρια εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια της για τους κακεντρεχείς σχολιασμούς για την παίκτρια του Survivor, τόσο μέσα από τα instastories της, όσο και μέσα από μια ανάρτηση της στην οποία τοποθετήθηκε ολοκληρωμένα πάνω στο θέμα καταλήγοντας πως η αγάπη είναι το μόνο που χρειαζόμαστε, στον αντίποδα των εχθρικών σχολίων.

 

«Κρίμα στην Ελλάδα του 2018, με την έξαρση των social media, και την ανωνυμία πίσω από τέτοιου είδους μνησίκακα σχόλια να ασκείται τέτοιου είδους σχολιασμός από γυναίκες προς γυναίκες. Στην Ελλάδα του 2018 που οι γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος είναι πια αυτοδύναμες, ανεξάρτητες, με μια παιδεία που δεν συνάδει προφανώς με αυτόν τον κακεντρεχή σχολιασμό. Προσωπικά, θα ήθελα όλες οι γυναίκες να είμαστε μια γροθιά, όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε, όλες έχουμε σπυράκια, κυτταρίτιδα, μαύρους κύκλους και τα συναφή.
Την @olgafarmaki τη γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά και έχω εκλάβει βάσει της συναισθηματικής νοημοσύνης μου οτι πρόκειται για ένα αγνό και καλοκάγαθο πλάσμα. Αφορμώμαι λοιπόν από τα σχόλια αυτά για να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αυτή την ανωνυμία που αφειδώς δίνουν τα social media για να πληγώσουν ανθρώπους. Θα ήθελα, αν ήταν στο χέρι μου να μειωθεί όλο αυτό γιατι έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. ΑLL WE NEED IS LOVE.
——————————————————————————»
Η μεγαλύτερη και βασικότερη ευχή μου είναι σε μια εποχή που η Οριστική και η Προστακτική έχουν τον πρώτο λόγο να βάλουμε στη ζωή μας την Ευκτική.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!

Κρίμα στην Ελλάδα του 2018, με την έξαρση των social media, και την ανωνυμία πίσω από τέτοιου είδους μνησίκακα σχόλια να ασκείται τέτοιου είδους σχολιασμός από γυναίκες προς γυναίκες. Στην Ελλάδα του 2018 που οι γυναίκες ανεξαρτήτως επαγγέλματος είναι πια αυτοδύναμες, ανεξάρτητες, με μια παιδεία που δεν συνάδει προφανώς με αυτόν τον κακεντρεχή σχολιασμό. Προσωπικά, θα ήθελα όλες οι γυναίκες να είμαστε μια γροθιά, όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε, όλες έχουμε σπυράκια, κυτταρίτιδα, μαύρους κύκλους και τα συναφή. Την @olgafarmaki τη γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά και έχω εκλάβει βάσει της συναισθηματικής νοημοσύνης μου οτι πρόκειται για ένα αγνό και καλοκάγαθο πλάσμα. Αφορμώμαι λοιπόν από τα σχόλια αυτά για να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αυτή την ανωνυμία που αφειδώς δίνουν τα social media για να πληγώσουν ανθρώπους. Θα ήθελα, αν ήταν στο χέρι μου να μειωθεί όλο αυτό γιατι έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. ΑLL WE NEED IS LOVE. —————————————————————————— Η μεγαλύτερη και βασικότερη ευχή μου είναι σε μια εποχή που η Οριστική και η Προστακτική έχουν τον πρώτο λόγο να βάλουμε στη ζωή μας την Ευκτική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο.