Ξεσπά ο Ηρακλής Κόζας που έχασε τον τίτλο του Mr World 2016

Ηρακλής Κόζας

«Χθες η πικρία ήταν μεγάλη. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το τι έγινε και τι παιζόταν παρασκηνιακά».

Ο Ηρακλής Κόζας, σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά, ήταν φαβορί για τον τίτλο του Mr World 2016. Τελικά όμως το μοντέλο δεν κατάφερε να προκριθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του μετά την ήττα του, μέσω Facebook:

«Δυνατός άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί και παραδέχεται την ήττα του, ακόμη κι αν αυτό πληγώνει και αφήνει μια πικρή γεύση στο τέλος. Παρόλο που ήμουν μέσα σε όλα τα προγνωστικά από τα φαβορί, ποτέ δεν έδωσα σημασία. Συγχαρητήρια στον Ινδό για τον τίτλο του Μίστερ Κόσμος, αξιόλογο άτομο, το άξιζε. Παίχτηκαν πολλά μέχρι την τελευταία στιγμή, οι ισορροπίες ήταν λεπτές, αλλά μπράβο του που τον αξίωσε ο Θεός να ζήσει μια τέτοια στιγμή…

[dfp_ads id=236982]

Η πικρία ήταν μεγάλη

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το τι έγινε και τι παιζόταν παρασκηνιακά, προς το παρόν είμαι μια χαρά και έχω δύο πτήσεις για να επιστρέψω επιτέλους και πάλι Ελλάδα! Χθες η πικρία ήταν μεγάλη. Έδωσα όλον μου τον εαυτό και η λεξη «Greece» ακούστηκε πολλές φορές και με υπερηφάνεια. Έτσι είναι η ζωή, δύναμη και προχωράμε μπροστά… Είμαι περήφανος για τη χώρα μου και το ίδιο αισθάνονται όλοι αυτοί για την Ελλάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο…»

«Έγιναν πολλά από πίσω που δεν θέλω να αναφέρω. Έγιναν πολλές αδικίες. Το συζητήσαμε και με άλλα παιδιά που άξιζαν μια καλύτερη θέση. Έπαιξε πολύ παρασκήνιο», επισημαίνει ο Ηρακλής Κόζας στη Freddo και τη Σπυριδούλα Τριάντου.