Ξεσπά ο Γιάννης Σπαλιάρας! «Προσπάθησαν να με βγάλουν ρατσιστή! Είναι άδικο να με κρίνεις…»

Γιάννης Σπαλιάρας

«Δηλαδή, αν πω ότι πεινάω σαν πού…ης, τι σημαίνει; Ότι είμαι ομοφοβικός;».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη και απάντησε για την δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή Πανόραμα για τους “λαθρομετανάστες”.

[dfp_ads id=236982]

Όταν είπες ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εσάς τι σκεφτόσουν;

Ήθελα να πω ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι ίδιες με κάποιον που δεν έχει να κοιμηθεί και έφερα ως παράδειγμα τους πρόσφυγες. Σίγουρα δεν ήθελα να κάνω σύγκριση. Προσπάθησαν να με βγάλουν ρατσιστή από μια φράση λες και έχω δείξει ότι είμαι ο Κασιδιάρης. Είναι άδικο να με κρίνουν γι’ αυτή τη λέξη. Είναι δυνατόν να έκανα σύγκριση σε σχέση με το background; Σαφώς και δεν είμαι το ίδιο με τον Σύρο πρόσφυγα που χάνει το σπίτι του και οι βόμβες πέφτουν πάνω από το κεφάλι του.

Εγώ είμαι μια σελεμπριτουίτα που μπήκε σε ένα παιχνίδι και πληρωνόταν. Δηλαδή, αν πω ότι πεινάω σαν πού…ης, τι σημαίνει; Ότι είμαι ομοφοβικός; Μην τα παίρνουμε τόσο κυριολεκτικά. Είναι άδικο να με κρίνεις γι’ αυτή τη λέξη λες και είμαι ρατσιστής. Νομίζω ότι φαινόταν πως δεν το είπα έτσι. Σχήμα λόγου ήταν. Μετά είπα: “Ήμασταν σαν άστεγοι” και έπρεπε να απολογηθώ και για τους άστεγους. Αν έλεγα: “χτύπησα, πονάω”, θα έπρεπε να απολογηθώ για όλους εκείνους που έχουν σοβαρά προβλήματα και είναι στο νοσοκομείο.