Ξεσπά κατά της Αχτσιόγλου: «Να σοβαρευτεί η Υπουργός εργασίας»!

Έφη Αχτσιόγλου

"Η κα Αχτσιόγλου πρέπει να κάτσει και να..."

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε κατά της Έφης Αχτσιόγλου για τη μειωμένη σύνταξη που παίρνει, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΡΤ 90,6 FM, στο «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό.

«Ο κάθε άνθρωπος υπολογίζει και προγραμματίζει τη ζωή του με τον εκάστοτε νόμο. Όταν λοιπόν έρχεσαι εσύ και ανατρέπεις τους νόμους, ο πολίτης δεν ξέρει τι θα του συμβεί σε δέκα, δεκαπέντε χρόνια μετά. Για αυτό παίρνει ένα δάνειο και ξέρει βάση των εισοδημάτων του ότι θα το πληρώνει. Αν λοιπόν έχεις ένα κράτος η μια κατοχή κράτους που έχουμε σήμερα και σου λέει από εσένα θα τα αρπάξω γιατί δεν μπορώ να τα πάρω από τους πιο πλούσιους, φέρνει τον πολίτη σε αδιέξοδο.

[dfp_ads id=236982]

Μιλάω για έναν πολίτη όπως εγώ που έχω πάρει ένα δάνειο αρκετά μεγάλο που το πληρώνω κανονικότατα όμως και δεν είναι ούτε σε κόκκινο, ούτε σε τίποτα και ταυτόχρονα περιμένει τη σύνταξη του. Όταν λοιπόν περιμένεις μια σύνταξη μεγάλη και σου έρχεται το 1/3 και είναι μικρότερη του δανείου και θα αναγκαστείς να δουλεύεις για αυτό το λόγο και έρχεται ο καινούργιος νόμος και σου λέει επειδή θα δουλεύεις θα σου κρατάω και το 60% τότε τι πρέπει να κάνεις εσύ; Η θα πρέπει να διαμαρτύρεσαι, η θα πρέπει να το δημοσιοποιείς η θα πρέπει να κάνεις αγωγή στο δημόσιο όπως έκανα εγώ και καλώ όλους τους έλληνες να κάνουν αγωγές στο δημόσιο μπας και ξυπνήσει η Τροικα, η κυβέρνηση, η κυβέρνηση που θα έχουμε αύριο που θα είναι ίδια με αυτή που έχουμε σήμερα.

Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που δεν καταλαβαίνουν Χριστό και βγαίνει κάποιος άνθρωπος όπως εγώ και τους εξηγεί τι έχει συμβεί παρόλο αυτό βγαίνουν και γράφουν στο internet και στα site που είναι πλέον πολύ εύκολο ότι βλακεία θέλουν. Που τα βρήκες τα ένσημα εσύ τόσα πολλά, τέτοια μου γράφουν. Αγνοούν ότι οι Έλληνες ηθοποιοί μπορούν να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να Δουλεύουν 18 ώρες την ημέρα, άρα ο άνθρωπος αυτός δίνει πάρα πολλά χρήματα στο Δημόσιο, άρα δικαιούται μεγαλύτερη σύνταξη από κάποιον που η δεν μπορούσε, είτε τεμπέλιαζε. Ο Έλληνας λοιπόν σήμερα, ο Ελληναράς βρίσκει πολύ άδικο να παίρνω παραπάνω σύνταξη από αυτόν που και αυτός έχει πρόβλημα. Εγώ δεν αγωνίζομαι μόνο για εμένα. Αγωνίζομαι και για τους υπόλοιπους».

Σπύρος Μπιμπίλας

Αν είχε μπροστά του την Υπουργό Εργασίας τι θα της έλεγε;

«Να σοβαρευτεί η Υπουργός εργασίας γιατί δεν μπορεί να μην υπολογίζει τους παλαιότερους, ούτε να μην σκέφτεται τα προβλήματα των Ελλήνων. Για εμένα οι Έλληνες που έβγαλαν τα χρήματα τους έξω αυτοί έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Ας τα φέρουν μέσα να λυθεί το πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να είναι εύκολη λεία οι συνταξιούχοι, ούτε οι φτωχοί άνθρωποι! Δεν περίμενα ποτέ από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση την οποία ψήφισα ότι θα έκανε ότι ακριβώς και η προηγούμενη και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η κα. Αχτσιόγλου πρέπει να κάτσει και να συζητήσει με τους φορείς των εργαζομένων και να δει τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργούν οι νόμοι τους οποίους βγάζουν. Δεν μπορεί να μην εξετάζεις τι προβλήματα έχουν οι εργαζόμενοι και να βγάζεις νόμους σαν τον πέλεκυ πάνω στους ανθρώπους»