Ξεσπά Ελληνίδα ηθοποιός: «Θα τους βόλευε πάρα πολύ να έχω πεθάνει! Θεωρούμαι επικίνδυνη…»

«Όπως μιλάω ειλικρινά για όλους, μιλάω και για τον εαυτό μου. Ο κόσμος ακόμα με αγαπάει και του λείπω».

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Star “Ραντεβού” και την συγκρίνει με το “Ραντεβού στα τυφλά” που παρουσίαζε η ίδια. Τονίζει επίσης πως κάποιοι της έκαναν κανονική… απόσυρση από την τηλεόραση.

vasiafoto

Υπάρχουν θέματα που σε “κυνηγάνε” κι εξακολουθούν και “πουλάνε”, όπως η περιπέτεια της υγείας σου και το ότι δεν απέκτησες βιολογικό παιδί.

Σημαίνει κάτι που δεν το έχουν καταλάβει, κυρίως εγώ… Ο κόσμος με αγαπάει ακόμα, του λείπω πάρα πολύ και το βλέπω με την εκπομπή “Ραντεβού στα τυφλά” που του έχει μείνει ένα παράπονο “Γιατί αυτή τη γυναίκα την αποσύρανε;”. Μου κάνανε απόσυρση κανονική. Θα τους βόλευε πάρα πολύ να έχω πεθάνει.

Γιατί το λες αυτό, είναι πολύ σκληρό.

Το πιστεύω ακράδαντα. Όπως μιλάω ειλικρινά για όλους, μιλάω και για τον εαυτό μου. Θεωρούμαι επικίνδυνη, ίσως φταίει η ειλικρίνεια. Το “Ραντεβού στα τυφλά” δεν μου το πρότειναν ποτέ. Βλέπω τώρα τον Μαρκούλη μου (Μάρκος Σεφερλής), ο οποίος πάει πάρα πολύ καλά, ανοίγει το σακάκι του πάρα πολύ ωραία, δεν τολμάει ακόμα να κάνει “Αααχ!!!”, αλλά κατά τ’ άλλα… Τι να πω τώρα; Δεν είναι το “Ραντεβού…” που έκανα εγώ, καμία σχέση, η εκπομπή έχει αλλάξει. Ακόμα δεν παραδέχονται ότι το “Ραντεβού στα τυφλά” τότε μ’ εμένα έκανε 98% τηλεθέαση, λένε ότι είναι ψέματα. Τι να κάνω;